2777
2789
عنوان

پایین بودن عدد Afp در بارداری

174 بازدید | 11 پست

سلام دوستان .من آزمایش غربالگری دوم رو دادم . سطح Afp خیلی پایینه . ۳۸ شده . خیلی پایین تر از حد نرمال . دو سه روزه هم دکترم نیست نمیتونم برم پیشش دارم دق میکنم . تو گوگل سرچ کردم نوشته پایین بودن ۶۰ درصد نشانه سندرم داون هست . تو خونه هم به هیشکی نگفتم فقط دارم تو خلوتم اشک میریزم ‌ خیلی نگرانم . خواستم بدونم شماها تجربه این چنینی داشتین ؟ بچتون چیزیش شد یا نه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش اگه ریسکتو بالا نزدن احتمالا بفرسته یلفری ولی مطمئن باش چیزی نیست ،من مردمو زنده شدم وضعیتم حیلی بدتر بود hcjعدد مامم شده ۷اصلا افتضاحه ولی خدارو شکر جواب سلفریم خوب بود بقیه چیزامم خدابزرگه حواسش هست برای منم دعا کن بعد سه تا سقط اولین بچمه

احتمالا دکتر می‌فرسته آزمایش سلفری یا آمینو نگران نباش عزیزم انشالله ک صحیح و سالمه چند سالتونه؟؟ ...

ان تی هم دادم همه چی خوب بود تا این لحظه . البته هنوز نرفتم دکتر که ببینم چی میگه . ۲۴ سالمه . یه دختر سه ساله هم دارم

خانومی دکترت گفت چی منم عین تو

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
عزیزم گفت مشکلی نیست . بچت سالمه . بیخود استرس نداشته باش

والا ب منم گفت مشکلی‌ نیست نترس ولی من میترسم الانم ۲۲ هفتم همش میگم‌نکنه مشکلی باشه دلم میخواد سلفری بدم اما دکترم میگه الکیه 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰