2777
2789

اولین ضربه رو به خودمون میزنیم

چون اون کسی که پیشش غیبت یکی دیگه رو کردیم متوجه ضعف ما در مقابل اون فرد شده یا یک روز واسه حرص دادنمون اونو میزنه تو سرمون

یا میره پشت سرمون میگه این با همه مشکل داره مثلا درمورد فلانی هم ..... میگفت 

یا میاد بهت میگه حالا فهمیدم توی مشکلی که با اون فرد داشتی مقصر تو بودی

بالاخره یک چیزی میشه 

به نظرم غیبت منفورترین کار دنیاست من چند بار متوجه شدم کسی داشته ازم غیبت میکرده خیلی بد حالی گرفتم احساس نفرت و عجز

کاش فرهنگسازی بشه   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

👍👌

هروقت اسم غیبت میاد

یاد دیالوگ اون دختر تازه مسلمون شده تو کتاب قانون میفتم که با لهجه خودش درباره حرمت غییت حرف میزنه😅

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

دقیقا من هم کلی از نقطه ضعف های غیبت کننده میاد توی دستم 

البته فن روانشناسی نیست قبل از روانشناس شدنم هم نقطه ضعف های طرف مقابل رو می دیدم 

کاری هم نداره یک کم دقت کنید متوجه نقطه ضعف هاش میشید کافی هست زوم کنید روی غیبت هایی که داره می کنه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

والا لذت بخش هم نیست 

پر از انرژی منفیِ

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

👍👌 هروقت اسم غیبت میاد یاد دیالوگ اون دختر تازه مسلمون شده تو کتاب قانون میفتم که با لهجه خودش د ...

سر سفره ی روضه یهو برگشت گفت حیف نیست با وجود این همه خوراکی خوشمزه گوشت مرده برادر خودتون رو میخورین؟ 

چه به همشون که ادعاشون میشد فشار اومد😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

دقیقا من هم کلی از نقطه ضعف های غیبت کننده میاد توی دستم  البته فن روانشناسی نیست قبل از روانش ...

آرههه

حالا یک جا هم ممکنه واقعا حق باهاش باشه ولی آتو دست دیگران داده دیگه من اینو فهمیدمم وفکر میکنم درسته 

هر وقت یکی از یکی بد میگه داره گور خودشو میکنه

واقعا لذت بخش نیست اینکه بشینی و یه زمانی رو بذاری پای ویژگی های بد زندگی دیگران در صورتی که کلمات انرژی دارنو همون بار منفی تاثیرش رو تو زندگی خودمون می‌ذاره و این وسط فقط خودمون ضربه میبینیم !

از طرفی هیچکس به فردی که غیبت می‌کنه اعتماد نخواهد کرد چون می‌فهمه یه روزی یه جایی ممکنه همین موارد رو علیهش تو یه جمع دیگه بگه ...🤦

سر سفره ی روضه یهو برگشت گفت حیف نیست با وجود این همه خوراکی خوشمزه گوشت مرده برادر خودتون رو میخوری ...

وایی دقیقاا👌😂

یکی از فیلمای تاثیر گذاری بود که تا حالا دیده بودم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقا من هم کلی از نقطه ضعف های غیبت کننده میاد توی دستم  البته فن روانشناسی نیست قبل از روانش ...

اما خب هیچ وقت علیه کسی استفاده نکردم چون می دونم سواستفاده از نقطه ضعف کسی هم نوعی بی شعوری هست مگر این که اون شخص غیبت من رو کرده باشه که اون موقع بحث فرق داره و بسته به اون شخص و موقعیت میرم جلو 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈