بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از ده سال، فاميل شوهرم هنوزم براي دعوت كردن به شوهرم زنگ ميزنن، حتي مادرشوهر و خواهرشوهرم كه باهاشون تو يه ساختمونيم. خيلي پيش اومده مثلا ٧/٨ شب،دارم شام درست ميكنم، شوهرم ميگه شام خونه مامانم هستيما،،به اون ميگن، در حاليكه من دو طبقه بالاترشونم، حاضرن تلفن بزنن به شوهرم ولي زنگ خونه منو نزنن
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چرا ، زياد،،،دو بار رعايت ميكنن، بار سوم دوباره همون روال هميشگيشونو ادامه ميدن. حالا جالبه كه ما آيفون داخلي داريم، لازم نيست بيان طبقه ما، راحت از پشت آيفون ميتونن بگن،، انگار لج ميكنن، منم چند وقت يه بار قاطي ميكنم و نميرم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.