2777
2789
عنوان

دعوت از طرف فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 40 پست
آخه مثلا دختر عمه اش دو سال از من بزرگتره واسه تولد بچه اش زنگ زده به شوهرم اصلا چرا باید به گوشی ش ...

از الان فکرتو مسموم نکن 

دخترعمه اگه به شوهرت نظر داشت جلوتر از شوهررت ازدواج نمیکرد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واای من اگه همچین دروغی بهم بگن خیلی ناراحت میشم و ساده نمیگذرم

با سیاست بود چون میدونسم نمیرفتم

ولی خب اگه میدونسم میخاد اینطور بگه حتما میرفتم

چون حرفی که بهشون انداخته بود بدجو ب دلم نشست 😆

یعنی نمیرفتم انقد کیف نمیداد

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان فکرتو مسموم نکن  دخترعمه اگه به شوهرت نظر داشت جلوتر از شوهررت ازدواج نمیکرد

فکرم مسموم نیست

ولی باور کن کارایی میکنه که آدم حساس میشه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

بعد از ده سال، فاميل شوهرم هنوزم براي دعوت كردن به شوهرم زنگ ميزنن، حتي مادرشوهر و خواهرشوهرم كه باهاشون تو يه ساختمونيم. خيلي پيش اومده مثلا ٧/٨ شب،دارم شام درست ميكنم، شوهرم ميگه شام خونه مامانم هستيما،،به اون ميگن، در حاليكه من دو طبقه بالاترشونم، حاضرن تلفن بزنن به شوهرم ولي زنگ خونه منو نزنن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چه فرقی میکنه شما خانواده هستین ، حالا به شما بگن یا همسرتون ، طبیعتا فامیلای شمام به شما زنگ میزنن& ...

نه من فامیلام مستقیم به شوهرم زنگ میزنن

مثلا زنداییم به من زنگ زد

داییم به شوهرم

بعد از ده سال، فاميل شوهرم هنوزم براي دعوت كردن به شوهرم زنگ ميزنن، حتي مادرشوهر و خواهرشوهرم كه باه ...

عجب 

شما اعتراضی به شوهرتون نمیکنید

عجب  شما اعتراضی به شوهرتون نمیکنید

چرا ، زياد،،،دو بار رعايت ميكنن، بار سوم دوباره همون روال هميشگيشونو ادامه ميدن. حالا جالبه كه ما آيفون داخلي داريم، لازم نيست بيان طبقه ما، راحت از پشت آيفون ميتونن بگن،، انگار لج ميكنن، منم چند وقت يه بار قاطي ميكنم و نميرم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شاید ترسیدن پات گشوده بشه به خونه هاشون هی بری هی بیای هی بری هی بیای    

ما کلا دوریم ازشون خداروسپاس

سالی یبار یا دوسال یبار میریم شهرشون

اینا گشادن بگو چشم😆

به نام خدا همون راد هستم دیگه هرکی نشناخت کم سعادتی از خودشه بههههلهههه😎
فکرم مسموم نیست ولی باور کن کارایی میکنه که آدم حساس میشه

نه عزیزم همه خانما اوایل ازدواج فکر میکنن همه دارن به شوهرشون نخ میدن 

جای تو باشم انقدر خانمانه رفتار میکنم که فک نکنن نقطه ضعفم  رو گیر آوردن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چرا ، زياد،،،دو بار رعايت ميكنن، بار سوم دوباره همون روال هميشگيشونو ادامه ميدن. حالا جالبه كه ما آي ...

خوب میکنی نمیری