الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهمونی رو برین اما تو یه موقعیت مناسب به همسرتون بگین ک دوست دارین به شما هم زنگ بزنن اتفاقا به نظر من چون عقدین و با هم زندگی نمیکنین بهتر اینکه به دوتاتون زنگ بزنن
مهمونی رو برین اما تو یه موقعیت مناسب به همسرتون بگین ک دوست دارین به شما هم زنگ بزنن اتفاقا به نظر ...
ممنون
شوهرم همه ی حرفای منو میزاره پا حساب حساسیت و زود رنجیم
ولی واقعا تو فامیل ما چه از طرف پدری چه از طرف مادری،یا کارت دعوت میدن مثلا واسه عروسی یا تولد، یا مثلا برای مثال پدرم به پسرعموم زنگ میزنه مادرم به خانومش و دعوت میکنن
انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
ممنون شوهرم همه ی حرفای منو میزاره پا حساب حساسیت و زود رنجیم ولی واقعا تو فامیل ما چه از طرف پدری ...
این رفتار خانواده شما خیلی خوب و پسندیدست اما هنوز تو یه سری خانواده ها جا نیفتاده یه وقتایی به مامانم زنگ میزنن و من و خواهر و برادرم هم ازدواج کردیم رو دعوت میکنن من اصلا اینجوری دوست ندارم