2777
2789
عنوان

شما میتونین؟

89 بازدید | 15 پست

بچه ها شما اگه رل نامزد و شوهر و اینا دعوا کنین بعد وسطش اسم یه دختر بیاره بگه میرم بااون شما میتونین دفعه بعد اعتماد کنین بهش یا دوسش داشته باشین

من ک الکی میگفت حرصم بده هر دفعه دلم سنگ تر از قبل میشد الانم دوس ندارم باشم باهاش چون ن عتماد دادم ن مث قبل دوسش دارم

شما هم نظرتونو بگین

شوکه میکنم اونایی که بهم میگن نمیتونی🤍

نه چه بی معنی خب برو با همون یه جور منت گذاشته که من با تو موندم نرفتم با اون

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چه بی معنی خب برو با همون یه جور منت گذاشته که من با تو موندم نرفتم با اون

گفتم بهش 

بعد دیشب برگشته میگه اینقد حرص دادی سرگیجه افتادم

خب چی گفتم گفتم برو با همون

مطمئنی؟

نه بابا کارتون به دعوای شدید می‌کشه هم کار اون زشته شما هم بخوای کار اشتباه انجام بدی که نمیشه اگر رله که بهتره کات کنی اگر شوهره برو مشاور یا باهاش صحبت کن بگو این حرفت آزارم میده درست نیست اینو بگی و...

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
البته ازین مردای روانی نباشه سر این ی بلایی سرت بیاره، اگ عادیه و مطمینی ازش اینکارو کن

😂رواتیه متاسفانه ولی خب یکیو میگم دستش بهش نرسه

نه اگه خدایی نکرده شاید به خودت  اسیب بزنه اصلا اینکارو نکن، اسم اشنا نگی

یبار فقط یکی گفته بود سلام منم نوشتم سلام 

بعد اونموقع من یه شهر دیگ بودم اون یه شهر دیگ 

اینقد عصبی بود فکش میلرزید میگفت بودی سرتو میبریدم😐