2777
2789
عنوان

امتحان علوم شدم....

1170 بازدید | 13 پست

شاید همتون بدونید امتحان علوم نهم چقد سخت بود 😑اعتراض هم گذاشتیم اما فایده نداره میگن باید امتحان بیاید بدید 

من امتحان مستمر هم حالم خوب نبود نتوستم بخونم 

الان امتحان خردادم زنگ زدم معلمم ببینم چرا نمره نذاشته 

میگه کاری نمیشه کرد حتی با نمره های مستمر 

نمره توی برگه خردادماه شدی ۵ونیم .۶ نمیتونم مثل پارسال بهت ارفاق کنم اما سعی خودمو میکنم 

ب مامانمم گفتم گفت تو که همشو انداختی باید برا شهریور بخونی 

ب جای اینکه بهم آرامش بده استرس میده 😑💔

بخدا خجالت میکشم به بابام بگم بره کارنامه بگیره 😔

تازه خودشون میدیدن من شب تا صبح داشتم درس میخوندم براش علوم 

دیگه ۵ صبح نتوستم بیدار بمونم خوابیدم بعدبابام ساعت ۶بیدارم کرد 😔💔

این حق منه آیا؟

بچه هایی که تقلب میکنن اون آخر باید نمرشون بالای ۱۷ باشه من بدبخت که نه تقلبی نه چیزی باید تجدید بشم 😭

آخه یعنی چی ‌که حق الناس میکنن وقتی مراقب میاد بالا سرشون خودشونو جمع و جور میکنن مراقب نمیفهمه😑😑😑

ینی واقعا خدا اینارو می بخشه که دارن با تقلب پاس میشن؟😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقلب نمیکنم و واقعا بده  ولی خب تو هم میتونستی بکنی..

اخه اگه بخوام رو برگه تقلب کنم  خب برگه اگه ببینن ار میگیرن و مردود از امتحان میشم 

اگه یکی بخواد برسونه مراقبه قشنگ میاد بالا سرم 

شانس من ندارم که 😔💔

بخداا 

همونا ۲۴ ساعت تو خیابون هستن منم امروز نامزدی خالم هست دیروز بعد دو سه روز رفتم بیرون اینم در حد ۳۰ دقیقه و اومدم خونه 

بعد ب من لقب های زشت و ناپسند مثلا میگن تو خراب ی و ج ن ده هسی و اینجور حرفا منم بهشون چیزی نمیگم میرم ب مدیرمون میگم اونم میگه جواب ابلهان فاموشیست

چرا ب خ ا بگم خدا همچی رو داره قشنگ میبینه و یادداشت میکنه🥲👈👉

خدا میگه با اینکه میدونم دوستدارم بنده هام بهم بگن عاشق دعا و درد دل کردن بنده هام هستم  حتما بگو ازش بخواه خودش بره کارنامتو بگیره خودش کاری کنه پدر مادرت منطقی برخورد کنن   ازش قبولی خرداد رو بخواه بهش بگو تقلب نکردی بهش بگو زحمت کشیدی بعدم با خیال راحت بشین جلو کولر 

علوم مگه از ۱۵ نیس 

اون ۵ نمره رو خود معلم میده؟

بعد عزیزم  اینا همه اش بهانه اس تو درس خودت بخون چیکار بقیه داری 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خدا میگه با اینکه میدونم دوستدارم بنده هام بهم بگن عاشق دعا و درد دل کردن بنده هام هستم  حتما ب ...

بخدا همش دارم گریه میکنم 

حتی همین  الان 

چون شرمنده بابا و مامانم هستم 

چون زحمت های زیادی میکشن و قدر دانی نمی‌کنیم ازشون

بخدا همش دارم گریه میکنم  حتی همین  الان  چون شرمنده بابا و مامانم هستم  چون ...

خسته نباشی عزیزم مهم اینه قدرشونو میدونی و تلاش میکنی  همه چیزو به خدا بگو    روز گرفتن کارنامه وقتی بابا رفت سمت مدرسه ی ویس براش بفرست همه احساست رو بهش بگو برای مادرت هم همینطور  اینقدر هم بی تابی نکن 

خسته نباشی عزیزم مهم اینه قدرشونو میدونی و تلاش میکنی  همه چیزو به خدا بگو    روز گرف ...

اخه بعد میگن تو آواز میخوندی 

فک نمیکردن من داشتم درس میخوندم