2777
2789
عنوان

خانمای ک کاشت ناخن دارید بیابد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 47 پست
نه به خاطر کاشت به خاطر اینکه نماز واجب نمیخونید، به علاوه غسل گردنتون باشه قدرت تسلطشون بالا میره&n ...

ممنون از شما.من ادم معتقدی هستم اتفاقا فقط ب دلایلی ننیتونم بخونم.و متاسفانه شاید نیرو شیطانی اجازه نمیده و درگذشته بهم خیلی زیاد سخت گرفته شده و زده شدم ب این موضوع..من چندین سال جوونیم گذشت انجام ندادم .هم حرف شما هم زیاد حساس نبودم.ولی الان دوس دارم از اینکارم لذت ببرم...دوس دارم ی مدت کوتاهی از زیبایی لذت ببرم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چرا ولی خب چون دوست دارم برام مهم نیست 

انشالله خیرش ببیتی و لذت ببری.برای شما کاشت با نگین چقدر انجام دادن هزینش چقدر بود ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آن لاین شاپ فرمودید ، از خدا بخواهید به کارتون برکت بده، شما به خاطر خدا یه کار اشتباه رو ترک ک ...

من همیشه ذکر میگم.و تازه چله حدیث کسا تموم کردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خواهر عزیزم طبیعیه که ذات هر انسان زیبایی میپسنده چون این ویژگی رو از خالقش به ارث برده و اگر غیر از این بود باید شک میکردی، اما اجازه بده زیبایی هات در دیدن خودتون و همسرتون خلاصه بشه، یسری ها از حجم گناه نماز نخوندن و کاشت بی اطلاعن اما اینکه وقت بذارید به این نیت که نظر دیگران رو به زیبایی خودتون جلب کنید وضع خیلی بدتر از حالت اول میشه، امیدوارم کارتون انقدر پر برکت و پر رونق بشه که نیاز به این کارا نباشه 

بازم ببخشید اگر خارج از موضوع و چیزی که راهنمایی میخواستید صحبتی شد🫂🌱💚

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
خواهر عزیزم طبیعیه که ذات هر انسان زیبایی میپسنده چون این ویژگی رو از خالقش به ارث برده و اگر غیر از ...

ممنون از نظرتون..ولی اینقدر این موضوع اشباع شده ک بنظرم میرسه تعداد کمتری هست ک انجام نداده یاشن اکثریت بیشتره.و نمیشه کفت تحریک پذیر..من دوست داشتم بعد سال ها امتحان کنم.پشبمون نیستم فقط عادت نکردم هنوز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه گفتم کوتاه بزن.بلنذ نخاستم غیر طبیعی و سختم بود

پس عادت میکنی . همینجوریه اولاش .