2777
2789
عنوان

خانمای ک کاشت ناخن دارید بیابد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 47 پست

سلام عزیزم کاشت برای غسل و وضو مانع ایجاد میکنه و اینکه غسل به گردن کسی بمونه تبعات بدی داره

مثلا شما فک کن تو حالتی که کاشت ناخن داری و غسل گردنت هست لازم بشه بری قبرستان ، نمیتونم خیلی توضیح بدم چون ممکنه بترسی ولی خطرناک هست

نمازهای ایراد پیدا میکنه،  با این حالت غذا بپزی روی کسانی که از این غذا میل میکنن اثر وضعی منفی داره و...

واقعا؟ناخون کار گفت بابد دستکش بپوشی..من عادت ب تایپ سریع دارم تو کارم خلل ایجاد شد🥴حالا کوتاه زدم ...

اگه خیلی کارارو تند تند و بی حواس انجام بدی لب پر میشه 

من ۵ ۴ ساله مدام کاشت ناخن میزنم اما هیچوقت دستکش استفاده نکردم مشکلی پیش نیومده 

سریع عادت میکنی بهش 

حالا بعد اینکه عادت کردی ریمو کنی بدون کاشت ناخن حس بدی میگیری 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم کاشت برای غسل و وضو مانع ایجاد میکنه و اینکه غسل به گردن کسی بمونه تبعات بدی داره مثلا ش ...

قبلا ک میگفتن ایراد شرعی نداره.من نمیخونم فقط غسل انجام میدم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگه خیلی کارارو تند تند و بی حواس انجام بدی لب پر میشه  من ۵ ۴ ساله مدام کاشت ناخن میزنم اما ه ...

واقعا ادم ب شرایطی ک عادت کنه سبک زندگیش هم عوض میشه غیر اون توکارا خلل میشه‌.اره ی جورای کارم تند انجام میدم.پس چرا گفت نمونه اگه دستکش استفاده نکتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قبلا ک میگفتن ایراد شرعی نداره.من نمیخونم فقط غسل انجام میدم

اونها اشتباه کردن،کلاه شرعیه

نماز نخوندن گناه هست ولی غسل گردن کسی باشه خطرناکه ،من یه موقع این موضوع رو به اقوام گفتم باور نکردن بعدش یه بنده خدایی دچار مشکل شد فهمیدن قضیه چیه 

ببین دور وبر ما پر از موجوداتی هست که ما نمی بینیم اونها رو کسانی که غسل گردنشون باشه تسلط بیشتری دارن 

اگر باحالتر که غسل گردنت هست بچه داداشی روی روحیه و زندگی اون بچه تاثیر منفی داره و خیلی چیزهای دیگه

درسته که خیلی‌ها الان کاشت دارن ولی یه تعدادی بعد یه مدت مشکلات خیلی بدی گریبانشون  رو میگیره 

برای آن لاین شاپ فرمودید ، از خدا بخواهید به کارتون برکت بده، شما به خاطر خدا یه کار اشتباه رو ترک کن ببین خدا چطوری برات جبران میکنه 

اگر نماز بخونید مخصوصا نماز صبح قضا نشه و به موقع خونده بشه روزی آدم زیاد میشه ، من خودم این رو تجربه کردم

بعد ازتمام صبح ذکر سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم 

روزی رو زیاد میکنه 

اونها اشتباه کردن،کلاه شرعیه  نماز نخوندن گناه هست ولی غسل گردن کسی باشه خطرناکه ،من یه موقع ا ...

انشالله ک چیزی پیش نمیاد..من بدون کاشت احساسات منفی میگرفتن حالا ک کاشت انجام دادم واسه زیبای دل خودم و انلاین شاپ دارم کاز عکاسی انگشت با لاک ژل زیباتره..میدونم من چیزی برای مدت طولانی نمیتونم استفاده کنم..حرف شما هم درست.من خودم رعایت میکنن ولی اونا بخان بخاطر ی کاشت بیان اذیت کنت منصفانه نیست😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من طرح دار میزنم همراه با نگین  نگین خیلی دوست دارم

نگینم خوشگله ولی اولین بار براتون سنگین نبود؟ی خانم اومد با پودر طراحی انجام میداد خیلی دوس داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

انشالله ک چیزی پیش نمیاد..من بدون کاشت احساسات منفی میگرفتن حالا ک کاشت انجام دادم واسه زیبای دل خود ...

نه به خاطر کاشت به خاطر اینکه نماز واجب نمیخونید، به علاوه غسل گردنتون باشه قدرت تسلطشون بالا میره 

من وظیفه دونستم بگم ،راحت از این قضیه نگذرید چون خیلی مد شده دلیل نمیشه که درسته

نگینم خوشگله ولی اولین بار براتون سنگین نبود؟ی خانم اومد با پودر طراحی انجام میداد خیلی دوس داشتم

چرا ولی خب چون دوست دارم برام مهم نیست 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم