2777
2789
ببین تو ارزشمندی،یعنی هر انسانی ارزشمنده چون روح خدا توی وجود آدم دمیده شده.حالا چی باعث میشه به خود ...

منم دقیقا مشکل شمارو داشتم، نامزد کردم بعد سرمسائلی نامزدم ب جای اینکه حمایتم کنه ترکم کرد، خیلی التمس کردم و درواقع خورد شدم، کلی حس بد نسبت ب خودم داشتم، مقایسه ، درمورد چهره ، سطح تحصیلات، خانواده، جایگاه اجتماعی و....همه چی ....دیگ از چشم افتاده اون اقا و نمیخوام برگرده ولی انگار خودمو گم کردم، حس بدی دارم ب خودم، دائما احساس ارزشمندی نسبت میدم ب شرایط بیرونی مثل پول، تحصیلات مخصوصا پزشک بودن!!! خانواده پولدار داشتن و....و جلو ادما ب شدت احساس کم بودن دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعیمو میکنم ولی انگار رفته تو تک تک سلولام این حس لعنتی

این حرف ها رو نزن 

شاید روحی آسیب دیدی 

آدم وقتی روحی آسیب میبینه عزت نفسش از بین میره اگر موقعیت داری با روانشناس صحبت کن اگر روانشناس خوبی باشه بهت کمک می‌کنه که عزت نفست برگرده ولی حتما باید خودت تلاش کنی از این وضعیت بیرون بیای

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

این حرف ها رو نزن  شاید روحی آسیب دیدی  آدم وقتی روحی آسیب میبینه عزت نفسش از بین میره ا ...

ولی اخه میدونم این حس از اول باهام بوده نه فقط همین مقطع، از بچگی داشتمش

منم دقیقا مشکل شمارو داشتم، نامزد کردم بعد سرمسائلی نامزدم ب جای اینکه حمایتم کنه ترکم کرد، خیلی الت ...

ببین من پرستارم.خب؟این پزشک بودن و بابای پولدار داشتن و...رو واقعا رها کن این حرفا و فکرا مال آدمای سطح پایینه واقعا چون آدمی که اصیل باشه دنبال یه دختر خوب میگرده که خودش زندگیشو ساخته باشن نه خانواده ش.دکتر میشناسم حتی خدماتم مسخره ش میکنن چون خودکم بینی و حس بی ارزشی داره دکترم میشناسم اینقد حس ارزشمندی میکنه همه حسرتشو دارن.ببین تو توی قدم اول باید یاد بگیری خودتو بپذیری همینطوری که هستی.بعد سعی کنی بهترین خودت باشی و تقلید و...نکنی

تو هرچی که هستی رو قبول کن و در جهت بهتر شدنش قدم بردار.مثلا تو فکر کن پوستت گندمیه بعد یه دختر سفید یا سبزه خوشگل میبینی و میخوای شبیه اون بشی و چون نمیتونی بشی بدتر میشه حالت اما اگه بجاش لک و جوش پوست خودتو برطرف کنی و بگی که من باید بهترین پوست گندمی رو داشته باشم این اعتمادبنفستو زیاد میکنه

ببین خودت باش و با خودت رقابت کن که بهترین باشی

ولی اخه میدونم این حس از اول باهام بوده نه فقط همین مقطع، از بچگی داشتمش

منم داشتم بچه که بودم اصلا نمیتونستم از خودم دفاع کنم 

خیلی بی دلیل 

تکرار میکنم بی دلیل بچه های از من بزرگتر اذیتم میکردن 

هنوزم گاهی میبینم خود به خود یاد اون موقع ها میفتم با اینکه فراموش کردم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

ببین من پرستارم.خب؟این پزشک بودن و بابای پولدار داشتن و...رو واقعا رها کن این حرفا و فکرا مال آدمای ...

واقعا دارم اذیت میشم، منم کارشناس بهداشت عمومی ام و ب واسطه کارم بااین قشر خیلی برخورد دارم، باور میکنی بعضی وقتا ازشدت خودکم بینی مقابلشون ، میشینم گریه میکنم، همه فکرم شده این که اگ پزشک بودم اگ پدر پولدار داشتم و....هیچ وقت ترک نمیشدم 🥲

منم دقیقا مشکل شمارو داشتم، نامزد کردم بعد سرمسائلی نامزدم ب جای اینکه حمایتم کنه ترکم کرد، خیلی الت ...

ببین اون اقا بنا به هر دلیلی نخواسته با تو باشه.خب؟اما دلیل نمیشه که اقای دیگه ای که حتی صدبرابر بهتر از اونه تورونخواد با همین شرایطی که داری.تو آدم اون شخص نبودی.تموم.ببین من از ماکارانی بدم میاد مثلا،غذای مورد علاقه من نیست،این دلیل بر بد بودن اون غذاست؟ممکنه یه ادم خیلی تاپ تر از من عاشق ماکارانی باشه.ببین مشکل از ماکارانی نیست مشکل از منه.متوجه میشی؟حالا ماکارانی با گوشت کوسه ام درست شده باشه واسه من چیزی تغیر نمیکنه.بزار ادم درست وارد زندگیت بشه 

ببین من پرستارم.خب؟این پزشک بودن و بابای پولدار داشتن و...رو واقعا رها کن این حرفا و فکرا مال آدمای ...

دلیل این افکارمم حرفای اون آقاس، راجع ب این قشر و پول و....هم خودم دارم اذیت میشم هم خانوادم

واقعا دارم اذیت میشم، منم کارشناس بهداشت عمومی ام و ب واسطه کارم بااین قشر خیلی برخورد دارم، باور می ...

خیلی بده این که.ببین ما یه پزشک داریم که همه حسرت زندگیشو میخورن.بعد این خودش حسرت زندگی یه پرستاری که چندسال پیش اینجا بوده و رفته رو داره میخوره.تو باید اینقدر اعتمادبنفس داشته باشی که بگی اینقدر کامل میشم که پزشکا بخوان زندگی منو داشته باشن.چه افکاری داری تو اخه دختر

ببین اون اقا بنا به هر دلیلی نخواسته با تو باشه.خب؟اما دلیل نمیشه که اقای دیگه ای که حتی صدبرابر بهت ...

درسته کاملا...اینارو ب خودم میگم ولی دوباره ک توی جو و محیطش قرار میگیرم باادمایی ک همین ویژگیهارو دارن ، انگار یهو فرومیریزم

دلیل این افکارمم حرفای اون آقاس، راجع ب این قشر و پول و....هم خودم دارم اذیت میشم هم خانوادم

خیلی داری اشتباه میکنی.خودتو زودتر از این منجلاب بیرون بکش که اخرش خیلی بده.ببین من دارم خاموش میشم.اگه خواستی فردا راجبش صحبت میکنیم.دوست داشتی یاداوری  کن.شبت بخیر عزیزم