2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

چقد خوب ک این حسو دارین، من نسبت ب ادما خیلی احساس بی ارزشی دارم ، خیلی زیاد، میخوام بدونم چه باوری نسبت ب خودتون دارین؟؟خودتون چطوری میبینید ک بهتون قدرت میده 

عزیزم سوالمو بالاتر پرسیدم، چطوری و با چه باوری ب این حس رسیدی؟؟میشه کمکم کنی؟؟من خیلی ضعف دارم مقاب ...

ببین تو ارزشمندی،یعنی هر انسانی ارزشمنده چون روح خدا توی وجود آدم دمیده شده.حالا چی باعث میشه به خودت حس خوب نداشته باشی؟یا برای خودت وقت نمیزاری و رو خودت تمرکز نمیکنی،یا پارتنری داری یا عشق یک طرفه ای داری که این حس رو به تو القا میکنه که بی ارزشی 

به دستات نگاه کن به پاهات نگاه کن به صورتت نگاه کن ببین چقدر نازی چقدر تکمیلی

من ۴سال درگیر یه عشق یکطرفه بودم.ببین از خودم متنفر میشدم حس میکردم زیبا نیستم حس میکردم یه چیزی کم دارم دائم پی دکتر خوب بودم  که بینیمو عمل کنم با اینکه همه میگفتن بینیم نازه و حداقل مشکلی نداره

اما چون اون توجه رو از کسی که میخواستمش نمیگرفتم رو خودم عیب میزاشتم تا اینکه خداروشکر یه اتفاقی افتاد و من متنفر شدم ازش.ببین من همون روز جلوی آینه تازه متوجه شدم چقدر زیبام چقدر کاملم.تموم این حس نا‌کافی بودن رو داشتم از اون لعنتی میگرفتم.حالا تو بگو چرا حس ناکافی بودن میکنی تا کمکت کنم

میشه کمکم کنی، بالاتر سوالمو پرسیدم ممنونم

گلم اولین چیزی که خیلی مهمه هیچوقت نباید انرژی منفی به خودت بدی 

من ضعیفم یا بی ارزشم اصلا نباید همچین حرف های رو به خودت منتقل کنی 

منم یک زمانی اینجوری بودم اما خب تغییر کردم 

اول باید خودت رو دوست داشته باشی 

قربون صدقه خودت بری تو خلوت مصلا بگی چه موهای قشنگی دارم 

جلوی آیینه باایست و از ظاهر خودت به خودت تعریف کن 

بعد بشیم ببین چه نقطه قوت یا نقطه ضعفی داری 

از نقطه قوتت به خودت بگو یادآوری کن 

بعدش از نقطه ضعفت بگو 

به خودت بگو مثلا از امروز باید تلاش کنم عزت نفس داشته باشم باید قدر خودم رو بدونم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد