چه قدر سخته گیر ادم خسیس بیافتی هشت ساله زنشم تا حالا نشده یه بار بگه یه چیزی برای خودت بخر اگه هم خودم پول ازش بخوام اینقدر بهونه میاده و اخرشم داد و بیدادو کتک کاری و میگه تو بی حیایی پر توقعی دیگه بریدم دلم پره اشکام بند نمیاد اخه من چی خواستم مگه
خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
مال من میدونم دستش خالیه مثلا میگم کمک به مدرسه میگه نمیخواد کارنامه هرچی میگم یه چیزی میگه
عزیزم باز تو دلت آنچنان نمیسوزه میگی نداره مجبوره بهونه بیاره اما شوهر لعنتی من ماشین سنگین داره درآمدشم خوبه همین طور خرج ماشین سنگین زیاده کرایه ک هم میگیره زیاده اما بلانسبت این گوه خوری میکنه ب بابای پست فطرتش رفته لعنتی اون مرد داداش گوه خور دیگشم مثل این بود اونم مرد زنش حالا داره نفس میکشه و حسابی خرج میکنه اما من و بچهام نمیدونم قرارع تا کی عذاب بکشیم
خرج خونه میکنه همسرتون؟اخه همسرمنم دیونم کرده هرچی میگم میگه ندترم از این کلمه الرژی گرفتم
هی در حد بخور و نمیر اونم هزار تا منت میذاره ک هر کی ندونه فکر میکنه چه کار شاقی کرده انتظار داره با یارانه ۱۵۰۰ من ۵ نفر رو راحت بچرخونم و بهش سرویس خوبیم بدم وقتیم ک پول تموم میشه میگم پول بده یارانه خرج شود میگه اووو چکار کردی درصورتی ک خود خرش میدونه پول های الان پول نیست مجبورم غر بزنم دعوا کنم بعدش دلم کجا میسوزه با این ننگی می چرخونم باز آبرومو میبره میگه غر میزنع زن زندگی نیست بگو تو مرد زندگی هستی ک من زن زندگی باشم بخدا قسم در ۶۰ روز ۱۰۰ میلیون جمع کرد ۵ میلیون برای شکمون با بدبختی داد هزار باران منت گذاشت ک ۵ میلیون چکار کردی منم ب خودش آلرژی گرفتم ازش بیزارم اما مجبورم تحمل کنم بخاطر بچهام می فهم و درک میکنم با تمام وجودم شما چی خرجی خونه رو میده
خدا شوهر منو لعنت کنه شوهر شما رو ب سر عقل بیاره و حسابی پولدارش کنه ک خانم و بچهاش در رفاه باشن بهونه نیاره دیگه منکه هر کاریم بکنم عوض بشو نیست خسیسی تو ذاتش هست لعنتی داداشش ک شوهر خواهرم هم میشه حسابی آقاست در صورتی ک نداره من فکر میکردم اینم مثل اونه ک اشتباه کردم