2777
2789
عنوان

شوهر خسبس

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا منم شرایطم همینه فقط کتک نمیزنه اما هزارتا منت میذاره بجاش منم ۲۰ ساله متاهلم اون زمانی ک مر ...

کاش

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
ای بابا منم شرایطم همینه فقط کتک نمیزنه اما هزارتا منت میذاره بجاش منم ۲۰ ساله متاهلم اون زمانی ک مر ...

مال من میدونم دستش خالیه مثلا میگم کمک به مدرسه میگه نمیخواد کارنامه هرچی میگم یه چیزی میگه

مایحتاج خونه رو میخره؟

اره ولی ن زیاد ولی به محض اینکه بگم مهمون میاد همه چی میخره البته حانواده ای خودش

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
فکرشو دارم   ولی بچه ام چی

میدونم سخته اگه میتونی بگیرش کاش با این ویژگیش تو بچه دار شدن عجله نمیکردی ولی بازم خودت مهم تری نمیتونی ادامه بدی خودتو اسیر بیماری روحی نکن

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
نمیده هیچی  خودم اخرش مجبور شدم کار کنم تو خونه  پول ناچیزی در نیارم  بخدا چمشش به او ...

پس یه بار پاتو بکن تو یه کفش بگو نمیتونم البته اگه میدونی خانوادت طرف تو هستن من رفتم خونه بابام گفتم من پول احتیاج دارم بهم نمیده بابام گفت بزار بمونم خونم اگه نمیتونی بهش پول بدی دید قضیه جدیه پاش بیافته داد گاه مجبوره نفقه بده و دادگاه تعین کنه خودش گفت چقدر بدم بهت چند سال پیش با ۵۰۰ راضی شدم ولی الان یه تومن گذاشته روش هر سال که حقوقش زیاد میشه میگم ۵۰۰ بزار روش 

میدونم سخته اگه میتونی بگیرش کاش با این ویژگیش تو بچه دار شدن عجله نمیکردی ولی بازم خودت مهم تری نمی ...

شوهرم مشکل روانی داره   بخدا هشت ساله تو عذابم