2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاهی شکر اونجا هیچی نگفتم فقط گفت جنین و نمی‌بینم ریختم بهم 

زوده آخه منم به خاطر شکم درد رفتم واژینال هم بود ولی فقط ساک دید ناراحت نباش انشالله میبینه سوره حجرات هم بخون

من رفتم سونوگفت چیزی نیس ولی بتام۶۳۰بنظرتون زودرفتم

بنای من ۱۰۰۰ بود ولی به منم گفت فقط ساک هست چیزی ندیدم من بعد کلی نیاز و دارو باردار شدم خدا معجزه کرد ولی الان 🥺

زوده آخه منم به خاطر شکم درد رفتم واژینال هم بود ولی فقط ساک دید ناراحت نباش انشالله میبینه سوره حجر ...

مرسی عزیزم ایشالله منم دل درد وحشتناک گرفتم رفتم خیلی برام دعا کن 🙏❤️

تو. این زمان مهمه که ساک رو تو رحم ببینه نه خارج از اون برای دیدن جنین زوده

جدیییی بهم گفت اگه درد داشتی زود برو سونو مرسی امید دادی بهم با سختی باردار شدم چقدر خوشحال شدیم ولی امروز اینجوری گفت تو سونو اصلا خیلی حالم بد شد ولی دل دردم هستا 

اصلا نگران نباشی این بدترین چیزه دکتر به من شیاف داد گذاشتم دردم کم شد 

دکترم ماشالا جواب نداد که اصلا عکس و جواب دادم ندید خوشبخالت به من که هیچ مث دل درد پریود 

جدیییی بهم گفت اگه درد داشتی زود برو سونو مرسی امید دادی بهم با سختی باردار شدم چقدر خوشحال شدیم ولی ...

کلا سونولوژیست ها خیلی بد میگن همیشه همینطورن منم بعد هفت سال باردار شدم هربار رفتم سونو آنقدر حالم رو بد کردن که نفهمیدم چجوری اومدم بیرون به حرفشون گوش نکن حقیقتش اینا سواد زنان ندارن هرچی میبینن رو به ترسناکترین حالت ممکن میگن سکوت کنند بهتره واقعا، امیدوار باش غذای خوب بخور دو سه هفته دیگه تهوع شروع میشه از الان به خودت برس 

چندهفته ای عزیزم کمتراز۸هفته نروسونوقلب

امروز ۶ هفته گفت هستی من که نمی‌دونستم تازه ۱۰ روزه فهمیدیم باردارم آخه استرس باز خیلی سخته اینقدر گریه کردم 

دکترم ماشالا جواب نداد که اصلا عکس و جواب دادم ندید خوشبخالت به من که هیچ مث دل درد پریود 

منم یه هفته فکر میکردم دارم پریود میشم هی کمرم رو میبستم کار میکردم تا ده روز بعد آزمایشم درد داشتم همش میخوای دکتر آنلاین معرفی کنم ببینه؟