2777
2789

قرار بود بریم یه شهر دیگه ک ۳ ساعت فاصله داره ،البته اصلا مشکل مسافتش نیست عروسی برادر دوستمه و از یک ماه قبل دعوت شدیم و برنامه ریزی کردم اما امشب سر هیچی شوهرم گفت من خستمه نمیام منم گفتم به درک 

خیلی ناراحتم قلبم تیر میکشه 

بعدشم سرم کلی داد کشید و فحش داد 😭 خدایا مگه من چه گناهی کردم هرچی محبت میکنم بدتر میشه هارتر میشه 

باهاش مهربون بودم نه بحثی داشتیم نه صحبتی 

به دوستم قول داده بودم شوهرم خودش گفت بریم اما الان اینجوری آبروم برد 

به دوستم پیام دادم نمیایم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا که شهادته

عروسی گرفتن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اصلا عاقل نبودی ک الان پیام دادی.میتونشتی تا فردا صبر کنی شاید فرجی میشد.باهم خلوت میکردین صبحش مردا بعد از رابطه عوض میشن مهربونتر میشن.اگر نه گفت ی جوری ب دوستت پیام می‌دادی ک کسی هم ی شوهرت بد نشه

قرار بود صبح زود بریم  یعنی اشتباه کردم پیام دادم  باید هر بار با منت منو جایی ببره

خوب حالا پیامی دادی مهم نیست

فعلا دو تایی آروم بشید

شاید خودش فردا 

اومد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

فردا شهادته ها چجوری عروسی گرفتن؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اره حالا پیام نمیدادی

فردا میگفتی مشکلی پیش اومد

بعدم کادوتو میدادی که بد نشه

دیگه بعضی وقتا اینجوری میشه شاید اعصابش از جایی خرد بوده

یا نیازی داشته شما پاسخگو نبودی

بالاخره تا فردا امید هست

حالا خیلیم نزدیک نبوده نسبتش

پیش میاد

انشالله درست میشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اره حالا پیام نمیدادی فردا میگفتی مشکلی پیش اومد بعدم کادوتو میدادی که بد نشه دیگه بعضی وقتا ا ...

آره از هرجا دلخوره سر من خالی میشه جالبه تا چند دقیقه قبلش زنگ زده به مامانش حالش خوب بود عشقم عشقمش ب راه بود 😔

بخدا قلبم داره تیر میکشه الانم بدون هیچ توضیحی رفت خوابید 

خودتو حرص نده گلم اصلا ارزش نداره 

اتفاقا بیخیال باش اینجوری 

بهتر راضی میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم