2777
2789

چطوری بود کجاهاتون درگیر شده بود اول قرمز میش بعد دونه دونه و قرمز و ملتهب درد هم داشتید ،؟؟ چ دارو و پماد استفاده کردید ؟؟ چقدر طول کشید تا خوب بشه

خودم نگرفتم خواهرم گرفت 

کمرش دونه های شبیه ابله مرغان زد یک هفته هم حالش بد بود بعد خوب شد 

جای تاول ها هم یکماه بعد کلا رفت 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
خودم نگرفتم خواهرم گرفت  کمرش دونه های شبیه ابله مرغان زد یک هفته هم حالش بد بود بعد خوب شد&nb ...

منم شدم اول درد داشتم  دو سه تا رو کمرم به سمت راسته با ران سمت راستم خیلی زیاده الان دردش رفته خارش داره رو کمرم هارشم نداره حتی ولی رونام خیلی ملتهب و خارش داره کمپرس یخ میزارم بهتر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شدم اول درد داشتم  دو سه تا رو کمرم به سمت راسته با ران سمت راستم خیلی زیاده الان دردش رفته ...

خوب میشی میگن کسایی ک تو بچگی ابله نگیرن تو بزرگسالی زونا میگیرن 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 

سلام عزیزم خودت گرفتی؟؟؟

مادر شوهرم گرف دو هفته موند خونه تا خیلی درد داشت،کمرش زده بود تاول بودن پماد و قرص آسیکلوویر استفاده میکرد.

همسرمم گرف اون پهلو وپشتش بود

دونفر

پسرخالم و زنعموم

پسرخالم کل بدنش داغون

زنعموم از کمرش شروع شد

درد داره ظاهرا

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.