2777
2789
عنوان

دلم برای دختره میسوزه،چیکار کنم؟!

454 بازدید | 24 پست

بچه ها یه پسر فامیل نزدیکی داریم بچه بودیم ازم خوشش میومد و من ازش میترسیدم ولی منم خوشم میومد و اینا  بعد مدتی ندیدمش فکر میکردم یادش میره یا بزرگ میشه اصلا سراغ بقیه میره و براش مهم نیس تا اینکه شنیدم( اونا به سنت و اینجور چیزا خیلی اهمیت میدن و معمولا تو تو سن کوچیک زن و شوهر میدن) از بچگی هم بهش میگفتن دختر عموت ماله توعه  هیچ ارتباطی باهم نداشتیم 

الان که بعد از چندسال دیدمش بازم اومد سراغم و بهم گفت من میخوام بیام خواستگاریت و میخوامت و اینا و دختر عمومو نمیخوام تورو میخوام و همه جا پیام میده و دنبالم میاد و الان حتی کل فامیل میدونن ولی به روی خودشون نمیارن دختره ناخوداگاه از من بدش اومده چیکار کنم؟! 

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش ازدواج کن چون در هرصورت نمیتونی جلوی احساس اونو بگیری کسی که کسیو دوست داره نمیتونع به کسی دیگ ...

الان گفتن هوله که 

فکر نمیکردم بعد شش سال بازم منو بخواد ولی خب الان حسش بدتر شده منم خوشم میاد ازش یعنی روش کراش دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

از کجا فهمیدین؟!

از رو تجربه عزیزم

خیلی از آدما با عشق ازدواج نکردن ولی وفادار موندن نمیتونم از فامیلا و آشناهام مثال بزنم چون نمیشناسی ولی شادمهرو می‌شناسی دیگه؟ اگر اون برگرده به ژینا نظرت در موردش چیه؟ هوله

اگر آدم درستی بود حداقل طلاق می‌گرفت بعد مطرح می‌کرد

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
از رو تجربه عزیزم خیلی از آدما با عشق ازدواج نکردن ولی وفادار موندن نمیتونم از فامیلا و آشناهام مثا ...

بچست هنوز 19 سالشه 

ولی نامزد هم نیست فقط نشونن و بهم گفت من بهش گفتم طلاق نگیر اگه ولش کنه هم خونوادش میزنن و طردش میکنن

نه هول نیس هول بود بعد شش سال نمیخاس 

اتفاقا اگر نمی‌خواست از اول با اون خانم ازدواج نمی‌کرد مگه سر سفره عقد نمیگن آقا داماد وکیلم میگه بله؟ میتونست بگه نع

ترفند مردای متاهل همینه که خوشبخت نیستم به زور ازدواج کردیم مامانم برام گرفتش و فلان ولی منو شما می‌دونیم کن اونو امتحان کرده و الان گفته بذا این یکی رو هم مزه کنم 

بچست هنوز 19 سالشه  ولی نامزد هم نیست فقط نشونن و بهم گفت من بهش گفتم طلاق نگیر اگه ولش کنه هم ...

من فکر کردم ازدواج کرده     پس اوکیه بگو زود به هم بزن بیا که منتظرم   

ازدواج نکرده که  میگه فقط اسمشون روی همع ینی حتی رل  یا نامزدم نیستن

ارهمن اشتباه متوجه شدم 😂😂اثرات شیشس متاسفانه 😂🥀