2777
2789
عنوان

دلم برای دختره میسوزه،چیکار کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 24 پست
اره واقعا اوکیه

ذوق کردم 

فقط من خیلی بدجور ردش کردم و میدونم هنوز دنبالمه 

بهم گفت تو فقط بگو بله من خودم همع رو راست و ریست میکنم 

چجوری پا بدم دوباره؟

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذوق کردم  فقط من خیلی بدجور ردش کردم و میدونم هنوز دنبالمه  بهم گفت تو فقط بگو بله من خو ...

ع تو پیام بود؟ استوریاتو نمی‌بینه براش استوری چیزی بذاری؟

😂 من بودم پیام میدادم میگفتم شنیدم دلت برام تنگ شده یا شنیدم یه پسری از خدا منو خواسته 😹😹

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ع تو پیام بود؟ استوریاتو نمی‌بینه براش استوری چیزی بذاری؟ 😂 من بودم پیام میدادم میگفتم شنیدم دلت ب ...

تو پیام بود حضوری هم منو تو گوشه چنبار گرفت 

وای از حسم اون لحظه نگم برات میخواستم ولی نمیخواستم😂

تو پیام بود حضوری هم منو تو گوشه چنبار گرفت  وای از حسم اون لحظه نگم برات میخواستم ولی نمیخواس ...

خیانت نکن اسی آخه یه بچه ی ۱۹ ساله چی داره خودتم احتمالا ۱۷ باشی چن سال دیگه میای تاپیک میزنی چرا لگد زدم به بختم اون نامزد داره و اون دختر از بچگی چشم و امیدش به اونه و چون سنت دارن حتما توی کل فامیل هم اون دختر دیگه نامزد. شده محسوب میشه خیانت نکن کراش و اینا چیه اون پسر وقتی نامزد داره بعد میاد به تو هم میگه اگه در آینده با تو باشه میتونه به ۱۰۰ تای دیگه هم بگه کسی که تعهد نداره تا آخرش نداره اگه دوسش نداره میتونه اعلام کنه بعد بره دنبال کیس جدید نه هول بازی. دربیاره آخرم تو بشی آدم بده ی داستان تو فامیل

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

من به عنوان یه شخص ۲۰ ساله بع توصیه میکنم تلاش کن شاغل شو مستقل شو بعد به فکر ازدواج باش که در اون صورت یک آدمها سطح خودت میاد سمتت نه یه پسر بچه ی ۱۹ ساله که نامزد داره 

به حرف اون کاربر که میگه برو بگو گوش نده مطمئنن اون بچه اس خیانت همیشه از همینجاها شروع میشه حتی اگه شرعا زنش نباشه به هر حال همه ی کسایی که اونهارو میشناسن اونارو ماله هم میدونن بعدشم اگه ازدواج کنی باهاش ی عمر از خانواده ی شوهر طردت میکنن و هر روز یه دردسر داری

خیانت نکن اسی آخه یه بچه ی ۱۹ ساله چی داره خودتم احتمالا ۱۷ باشی چن سال دیگه میای تاپیک میزنی چرا لگ ...

ببین عزیزم اون چندباری گفته به باباش منو میخواد و کتک خورده از باباش و عموهاش 

بعد دیگه اومد سراغم با خودم حرف بزنه منم بهش گفتم که نه و فلان و اینا

وقتی ما همدیگه رو میخوایم دیگه اون دختره باید خودشو کنار بکشه 

احساسات خودش مهم نیست وقتی احساسات ما دوتا هست 

درک میکنم دارید نصیحت میکنید و واقعا متشکرم❤ ولی ایشون چندباری وفاداریشون رو به من ثابت کرده 

هیچ مردی به دختری که انتخابش نکرده وفا دار نمیمونه اون از بچگی منو انتخاب کرده بود

من به عنوان یه شخص ۲۰ ساله بع توصیه میکنم تلاش کن شاغل شو مستقل شو بعد به فکر ازدواج باش که در اون ص ...

برای من مهم نیست طرد بشم 

دور میشم از خونوادش خوب اون هم خونوادش رو نمیخواد 

من هم هرچقدر دورم پسر زیبا  جذاب و خوش اخلاق باشه اصلا نمیتونم جذبش بشم و به کس دیگه ای این احساس رو داشته باشم.

برای من مهم نیست طرد بشم  دور میشم از خونوادش خوب اون هم خونوادش رو نمیخواد  من هم هرچقد ...

من مثله خواهر خودم نصیحتت کردم ...به هر حال هر کاری میکنی تا زمانی که شاغل یا دانشجوی رشته ی خوبی نشدی ازدواج یا نامزدی نکن چون دنیا همیشه اونطوری که میخوایم پیش نمیره  و اینروزا ارزش انسانها به موقعیت اجتماعیشونه چه زن چه مرد

من مثله خواهر خودم نصیحتت کردم ...به هر حال هر کاری میکنی تا زمانی که شاغل یا دانشجوی رشته ی خوبی نش ...

مرسی از شما 

منم فهمیدم که قصد شما نصیحت من بوده 

و نرفتم سراغش واقعا به ایندش که فکر کردم اصلا اون دختره و ابرورو بیخیال 

اون اصلا ادم درستی نیست حتی اگه بخواد وفادار باشه