2777
2789

من با ی نفر تو رابطه م  رابطمونم جدیه انقدر احمق بودم ک وقتی دعوامون شد و حرف جدایی شد مثل خر گریه کردم و مادرم فهمید جریانو 

گذشت و رابطمون خوب شد حالا تا اسم دوست پسرم میاد هزاررررر تا فحش میده 

تا حرف خواستگاری میشه صدتا ناسزا میگه 

زن انقدر بد دهن؟؟ ملت مادر دارن منم دارم ن اداب معاشرت بلده ن رفتار بلده از نظرش همهههه بدن فقط خودش خوبه 

حتی داداشم عاشق ی دختره بود انقدرررر رو دختره عیب گذاشت و بهش بد و بیراه گفت داداشم تهش ولش کرد 

الانم چون باهام لجه تا تقی ب توقی میخوره حرفی خلاف میلش میزنم  تو جمع ی جوری تیکه میندازه ک کاملااااا ب بقیه بفهمونه من با کسی هستم 

خیلی حالم بده😭

تو این دور و زمونه آدم به مادرشم نباید اعتماد کنه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت ماماناتون  بهتون گفتن چی شده منو عین دویتتت بدون فرار کنید

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

تابع پدر و مادر باش جوون عشق کورش میکند چون عقل همراه عشق نیست عاقلان فکر کن آینده خودت را با اون گوشی که برات خریدن خراب نکن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
تو این دور و زمونه آدم به مادرشم نباید اعتماد کنه

بخدا میخوام بمیرم حالم از رفتاراش بهم میخوره 

من نمیدونم کیس اکازیون خوشگل پولدار با خانواده با اخلاق قد بلند صادق و پاک از کدوم قبرستونی براش بیارم