سلام
امروز اومدم تجربه ی خودم رو از ثبت نام بدنسازی بهتون بگم
اینکه دقیقا چیکار باید کنید ... برنامه تمرینی رو از کجا بیارید و خلاصه هرچیزی که واسه شروع نیازه ...
اولین نکته ای که لازم دونستم بهتون بگم اینه که قبل از اینکه برید برای ثبت نام خودتون توی خونه از اینستا یا یوتیوب اسم دستگاه ها و همین طور روش کار باهاشون رو یاد بگیرید ...
بعدش برنامه ی تمرینی ماه اول رو از گوگل به صورت رایگان میتونید بگیرید ( اشتباهی که من کردم این بود که به خاطر برنامه ای که تو گوگل پره ۴۵۰ تومن پول دادم به مربی که واقعا هیچ کاری واسم نکرد !!! ❌ )
فقط هم واسه این بود که کار با دستگاه ها رو بلد نبودم !!!
مربی من سه روز برنامه رو واسم نوشت و گفت ۶ هفته با همین باید پیش برم ... و وقتی توی گوگل سرچ کردم دیدم دقیقا برنامه ی مربیم اونجا هست 🤐 ( واقعااا حرص آور بود 😤 )
برنامه های تمرینی ماه دوم به بعد رو هم به راحتی با سرچ توی یوتیوب میتونید واسه خودتون بنویسید ... کلی فیلم اونجا هست که بهتون آموزش داده چه جوری برنامه ریزی کنید ...
مورد بعدی نیازی نیست واسه شروع کلی ست ورزشی بگیرید یک الی نهایت دو ست کافیه ... یکی هم کارتون رو راه میندازه الکی هزینه نکنید ...
وسایل مورد نیاز هم اینا رو ببرید با خودتون :
لگ ورزشی + تیشرت + آب + حوله + اسپری بدن + یه میان وعده ی سبک
نکته ی بعدی اینکه حتما حتما نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه قبل از شروع تمرین یه میان وعده بخورید ... وگرنه مثل من اگه با شکم خالی برید حالت تهوع و سرگیجه ی وحشتناک میگیرید ... همین طور به دم و بازدمتون هم خیلی حواستون باشه که درست نفس بکشید ...
بعد از تمرین حتما وعده ی غذایی خودتون رو مصرف کنید و فکر نکنید که اگه گرسنه بمونید بدنتون زودتر ساخته میشه ...
مورد بعدی در کنار بدنسازی یه رژیم اصولی حتما داشته باشید چون ۹۰ درصد ماجرا همین رژیم غذایی سالمه
قبل از شروع بدنسازی هم خودتون توی خونه به مدت دو هفته ورزش کنید تا بدنتون یه خورده عادت کنه و زیاد درد عضلانی رو تجربه نکنید ...
اینم بگم که میتونید قبل تمرین اسپرسو بخورید ... مصرف اسپرسو قبل تمرین روی من خیلی اثر داشت و انرژیمو چند برابر کرد ...
و در آخر :
بدن خودتون رو با هیچ بنی بشری مقایسه نکنید
چون کلی بدن متفاوت توی دنیا هست و هیچ کسی شبیه اون یکی نیست ...
تمرکز صد در صد رو بذارید روی خودتون ...
و اینکه این راه ، نیاز به صبر و استمرار داره و قرار نیست یک شبه تغییر رو توی خودت ببینی ...