2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی ازم بدش میاد

525 بازدید | 41 پست

هر کاری میکنه ک حرصم بده از هر روشی استفاده میکنه ک دعوا درست کنه بابدترینا جور شده ک همه رو علیه من کنه 

منم الان فهمیدم باردارم اینقد ناراحتم کرده دلم خون گریه میکنه فقط از ته دلم واگذارش کردم بخدا ان شاء الله ی روز خوش نبینه

تو هر چی ک من خوشحالم کاری میکنه ک زهر بشه تو دهنم خدایا ازش نگذره بحق بزرگیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازهمه جا بلاکش کن سعی کن یه چند وقت نبینیش مخصوصا که بارداری و به آرامش نیاز داری

خونه بابامم اونم اینجاست همش 

من حالم بده اومدم اینجا خیلی حالم بده 

اینم حالمو بدتر میکنه 

ای خدا ازش نگذر 

بخدا منم میخاستم بیام تایپک بزنم خاهرم من دیشب تا مرز جنون رفتم یعنی من حالم اصلا خوب نیست بزور دارم زندگی میکنم خودش آرایش کرده فیلم دید بعد رفت عکس بگیره گفت بیا ازم عکس بگیر بخدا حوصله نداشتم حال روحیم بد بود بعد گفت بیا دیگه بلند شدم یکی دوتا گرفتم خوب در نیومد گوشی رو گرفت رفتم نشستم سرجام زیر پتو گفت بیا عکس بگیر حالا اینطور بابا بخدا نمیشد نمیتونستم بهشم گفتم خودت الان میگی زشت گرفتم دوتا هم گرفتم بد در اومد نمیام حوصله هیچکس ندارم گفت که هههه حسوووود تو حسودییی تو حسودی میکنی ازم تازه نت هم برام نزدی گفتم مگ خودت دست نداری تازه سه سال از من بزرگتره زود قضاوتم میکنی گفت تو حسودی ب سلول های ذهنم فشار آورد مو آدم عصبی ام ب خصوص افسردگی م شروع شده شروع کردم ب داد فریاد ک داری تهمت میزنی ب همین قرآن که تو خونه هست اگر من کاری باتو دارم یا حسودی دلم شکست 😭😭😭😭همیشه همینه گفتم خدا نشونت بده اگر من حسودی نکردم تهمت زدی گفت خدا از کی تاحالا کدوم آرزوت رو برآورده کرد  که این دومی باشه 😭😭😭😭😭😭😭دیشب هم داشتم حرف میزدم برادرم محکم کنترل پرت کرد تو دستم دستم استخونش کبود شده دست میزنم درد میکنه 😭😭😭😭😭 دلم واقعا شکست ازش بدتر متنفر شدم ازش واقعا رفتارش از یک غریبه هم بدتره دوست ندارم ببینمش من همیشه تو هرشرایط کنارش بودم ولی اون منو خورد کرد حرف های موو آدم حساب نمیکنه دیگه باهاش بد میشم واقعا حیف از ته قلبم دوستش داشتم لیاقت نداره