2777
2789
عنوان

تقریبا چهارساله قرص ال دی میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 24 پست
شوهرم میگه یکی دیگه هم بیار تا دیگه عمل کنی نیاری من بچم کوچیکههه مگه دیوونه‌ ام ولی پافشاری میکنه ...

اگه خودت نمیخوای نیار. خود لوله بستنم اسون نیست مامان دوستم هر چندوقت یه بار میرفت واسه تخلیه.

چرا ایودی استفاده نمیکنی همزمان با طبیعی یا ک اندوم؟

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت خودش بچه بزذگ نمبکنه و با سختیش اشنا نیست که مدام بچه میخواد

بخدا من دندونام همه سالم بودن

بعد از اینکه یه بچه هم انداختم، همه از داخل پوک شدن و شکستن

سر پسرم یادم نمیره روزای آخر شبا از خواب بیدار میشدم گریه میکردم

یاد اینا که میوفتم تن و بدنم میلرزه

ولی شرط گذاشتم، گفتم ما مستاجریم هروقت یه خونه خریدی منم یکی دیگه میارم

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
اگه خودت نمیخوای نیار. خود لوله بستنم اسون نیست مامان دوستم هر چندوقت یه بار میرفت واسه تخلیه. چرا ...

لجبازه

گوش نمیده

من خالم همزمان با سزارین آخرش بسته بود ولی چیزی نپرسیدم

خدایا خانواده‌ام موفق باشند

این قرصا هورمونی کلی عوارض داره سردی رحم سردی تو مشکلات جنسی به نظرم ۴ سال خیلی زیاده حتی دکترام میگن چندماه از این قرصا استفاده کردی قطعش کن یه راه جلوگیری دیگه استفاده کن 

لجبازه گوش نمیده من خالم همزمان با سزارین آخرش بسته بود ولی چیزی نپرسیدم

کسی نمیتونه تو رو مجبور کنه که سختی بچه داری و زایمان بکشی! اقایون درکی از این موضوع ندارن واقعا.

یا برو ایودی بذار یا ببند لوله هاتو و به کسی نگو. فک نکنم واسه عملای سرپایی امضای کسی نیاز باشه.

mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen. 
کسی نمیتونه تو رو مجبور کنه که سختی بچه داری و زایمان بکشی! اقایون درکی از این موضوع ندارن واقعا. ی ...

رضایت همسر برای این عملا لازم بعدهم با پنهان کاری چیزی درست نمیشه