2777
2789
عنوان

میخوام سه روز برم یه شهر دیگه ولی

56 بازدید | 4 پست

من ۲۰ سالمه. تاحالا بدون خونوادم از شهر خارج نشدم

نپرسین چرا میخوام برم طولانیه

اگه همینطوری بشون بگم میخوام برم سفر که قطعا اجازه نمیدن. بنظرتون چه بهانه منطقی میشه اورد؟؟ مثلا بگم اردو دانشگاه؟ ولی حس میکنم باور نمیکنن چون ۴ ترمه اردو نداشتیم اصلا😂 کلا چی میشه گفت که بدون هیچ حرفی بگن اوکی برو

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
با بوی فرند میخای بری ؟ 

میخوام برم شهرش. ۳ ماه نیستش

اینجا خوابگاهیه امتحاناش تموم شده میخواد بره

طاقت دوری نداریم

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برم شهرش. ۳ ماه نیستش اینجا خوابگاهیه امتحاناش تموم شده میخواد بره طاقت دوری نداریم

نمیشه یه روزه بری؟ 

یا مثلا یکی از دوستات که خانواده بهش اعتماد داره زنگ بزنه بگه میخاد با ما بیاد بریم شمال مثلا 

نمیشه یه روزه بری؟  یا مثلا یکی از دوستات که خانواده بهش اعتماد داره زنگ بزنه بگه میخاد با ما ...

اجازه نمیدن

والا رابطه صمیمی زیادی هم با دوستام ندارم شانس بد

۷ ساعت راهه تا شهرشون نهایت ۲ روزه بتونم برم