2777
2789

خیلی حرفای سنگینی شنیدم حرفایی که لایق من نبود

اگه بود هیچوقت این حرفو نمیزدم

ولی از یادم نمیره چون از آدمی شنیدم که روزی بهم میگفت تو از سر من زیادی و خدا تورو از آسمون برام فرستاد و هیچوقت ازت سیر نمیشم

همین آدم بهم گفت دلم نیومد تا الان بهت بگم که دیگه نمیخوامت و سیر شدم ازت و دوست دارم طلاق بگیری بری 

گف تو لایقم نیستی 

اینا طبیعیه که از یادم نره؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم بهم گفت تو سرطان رحم داری واینکه رفته به بردارش گفته زن من هروقت میومده خونه مادرم دعوادرست میکرده ای خدا توکه هستی واون لحظه بودی مثلا مادرشوهرم چند بار هی میگفت تو سینه هات کوچکه هی خانوادش به من گیر هایه اینطوری میدادن که دعوامون میشد ولی شوهرم مقصر من رو میدونه وپشتم رو نداره منم فقط واگذارش کردم بخدا ولی ان شاءالله خوشبخت بشه

فقط خدااااا

هیچ خودمو نمی بازم تمام تلاش میکنم برگردم به همون نقطه ای که بودم که طرف حسرتم رو میخورد 

خودتو جمع وجور کن این جور ادما درست نمیشن بعد مدتی نفر بعدی رو هم میزاره کنار فکر میکنه خیلی ادم شده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.