انقدر خوشم میاد اینا که خاله شون مثل مامانشونه ... نمیدونم چرا خاله های مت انقدر حسودن ... چشم ندارن خوشبختی بچه های خواهر برادرشونو ببینن ، هرچی هرکی بخره یه ایرادی میگیرن ... حالا هرچی به مامانمون میگفتیم میگفت نههههه شما اشتباه میکنین . الان تازه به حرف ما رسیده ... خاله من بقدری تو مراسمای منو خواهرم اخمو بود خانواده ی شوهرامون میگفتن ما کاری کردیم خالتون ناراحته!؟؟؟؟؟؟ سر عقد خواهرم که مامانم گفت بلندشیم بریم سر میزا بگیم کموکسری ندارید میگفت واااا کوفتم خوردن چرا بپرسی!؟؟؟ گفتم مامان جان برو مگه جنگ اومدی خاله!؟ بدبخت عروسای آیندت ... یا یه دخترخالم تازه نامزد کرده بقدری اینا ذوق داشتن پیش هم مینشستن ، رف دعواااا این چه وضعشه ابنجا مجرد نشسته😐🗿حالا بخدا کاری نمیکردنا !😐
من خودم مادر ندارم اما خاله هام مثال یک مادر ،من را
همراهی و حمایت و محبت کردند
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍