2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته درکت میکنم بچه منم سر غذا خوردن پیرم کرد 😐با وزن چهار کیلو نیم دنیا اومد الان لاغروییه برای خودش

البته دکتر راضیه قدش ۱ متر وزن ۱۴ سه سال و هفت ماهشه

ولی واقعا نسبت به همسالاش چوب کبریته

مامان دوتا گل پسر

کم اشتها نیست؟

دختر منم خیلی میل به غذا نداره

نوزاد بود رفلاکس داشت

اگه خودم بهش ندم اصلا تقاضا نمیکنه

یه خانمی همینجا میگفت رفلاکس باعث کم اشتهایی و تاخیر رشد میشه

اگه بگم هرکار کنی بی فایدس ناراحت میشی؟ پسر اولم 8 سالشه از اول حتی موقع شیر خوردن هم کم می‌خورد. لاغر بود همیشه وزنش زیر نمودار بود. هزار تا دکتر رفتم و هزار مدل شربت و دارو دادم هیچ که هیچ

ولی پسر دومم الان 9 ماهشه،  از شب بیمارستان که به دنیا اومد تا صبح نذاشت بخوابم شیر می‌خورد. الانم هزار ماشالله خوراکش از پسر اولم بیشتره

بچه خودش باید خوش خوراک باشه، دارو و اینا زیاد تاثیری نداره

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
خوبه ماشاالله  وزن دختر من بدونی دیگه نمیگی چوب کبریت

چقدره مگ؟ دخترا قد و وزنشون کمتر میشه و اینکه وزن تولد مهمه برای پسر من بالا بود به اون نسبت وزن اضافه نکرد

مامان دوتا گل پسر

مشکل بلع داره عزیزم برنج حسابی نرم بپز با آب خورشت خیسش کن له کن کم کم بزار دهنش . اون چیزایی که دوس ...

خب منم الان توی اون مرحله ام که دیگه میکس نکن، ولی هر از چندگاهی که مریض میشه، بازم انگار ریست میشه بر میگرده به اول راه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
اگه بگم هرکار کنی بی فایدس ناراحت میشی؟ پسر اولم 8 سالشه از اول حتی موقع شیر خوردن هم کم می‌خورد. لا ...

دقیقا از روز اول حتی شیر خوردنش هم سخت بود، کم میخورد،هرچی میخورد بالا میآورد،تمام چیزهایی که گفتی درک کردم

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
بیر مقدادی یا ویزیت آنلاین بگیر..

چطوری اسم پیجش رو بگو لطفا

کم اشتها نیست؟ دختر منم خیلی میل به غذا نداره نوزاد بود رفلاکس داشت اگه خودم بهش ندم اصلا تقاضا ن ...

چرا هست، اصلا انگار غذا خوردن براش عذابه، تا ظرف غذا رو میارم جیغ میزنه نه نه غذا نه، با اینکه از گشنگی بی حال میشه، سرلاک بهش دادم عوق زده، حتی سرلاک به اون نرمی و شلی، کلا بخواد بالا بیاره فرنی هم بالا میاره

چطوری اسم پیجش رو بگو لطفا

برنامه ی زوپ و وصل کن یا از سایت دکتر تو  اسمش و سرچ کن بالا میاره  و باهاش ویزیت  آنلاین بگیر ...بهروز مقدادی 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

دوست عزیز بچتو ببر فوق تخصص گوارش اطفال  کدوم شهری؟

میبرم عزیزم

ببین دختر منم همینطور بود بلد نبود بخوره باید میکس میکردم به زور میریختم دهنش هی عق میزد گاهی هم بال ...

اصلا انگار غذا خوردن براش عذابه، تا ظرف غذا رو میارم جیغ میزنه نه نه غذا نه، با اینکه از گشنگی بی حال میشه، سرلاک بهش دادم عوق زده، حتی سرلاک به اون نرمی و شلی، کلا بخواد بالا بیاره فرنی هم بالا میاره