2777
2789
پسر منم جویدنو دیر یاد گرفت الان همسن دختر شماس ساندویچ و ماکارونی و اینا میخوره قشنگ نگران نباش ی ...

اصلا انگار غذا خوردن براش عذابه، تا ظرف غذا رو میارم جیغ میزنه نه نه غذا نه، با اینکه از گشنگی بی حال میشه، سرلاک بهش دادم عوق زده، حتی سرلاک به اون نرمی و شلی، کلا بخواد بالا بیاره فرنی هم بالا میاره

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
چرا هست، اصلا انگار غذا خوردن براش عذابه، تا ظرف غذا رو میارم جیغ میزنه نه نه غذا نه، با اینکه از گش ...

تا حالا دکتر گوارش بردین؟

من دخترم بعد شیر خوارگیش دیگه بالا نمیاره ولی خب به شدت بی اشتها و کم وزنه

انقدر دکتر بردم خسته شدم آخرشم نتیجه خاصی نداشت و گفتن سرشتش همینه

مدرسه برسه اشتهاش خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا انگار غذا خوردن براش عذابه، تا ظرف غذا رو میارم جیغ میزنه نه نه غذا نه، با اینکه از گشنگی ...

خب ببر دکتر از نظر گوارش هم چک بشه

شاید بخاطر رفلاکس اذیت میشه و زده شده

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا حالا دکتر گوارش بردین؟ من دخترم بعد شیر خوارگیش دیگه بالا نمیاره ولی خب به شدت بی اشتها و کم وزن ...

آره فوق تخصص گوارش اطفال بهش دارو داد ،اخرین بار همین یکساعت پیش بهش سرلاک دادم، کلی بالا آورد چون از حس توی دهنش خوشش نیومد و عوق زد 

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
زیاد روش حساس نشۆ

چطور حساس نشم،بچمه، از شرایط عادی انگار خارجه آخه بچه ی این سنی دیگه حداقلش نباید واسه غذا بالا بیاره