2777
2789
عنوان

مهمونامون ابرومون رو بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 146 پست
ن بابااااااااا از کجا اومدی ک جوجه با استخونو با دستت میخوری؟😐😒 باید با چنگال بخوری😒😂😂 والا ا ...

😆😆😆😆اصلا ادم میاد سایت حرص میخوره خب دوس داشتن با دست بخورن به قول اون دوستمون میگفت توقع داشتی بزاره تو بشقاب لیس بزنه 🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سخت نگیر اتفاقی نیفتاده ..اخلاق شما یکم وسواس گونه ..کسی اینجوری باهاتون حال نمیکنه ..

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید ادم خودشو بگیره..من توی رستوران هم راحتم..شما زیادی سخت میگیری یا از اینایی هستی که الکی کلاس میذارن و مثلا مرغ استخوانی رو با چنگال بر میدارن...راحت باش بابا چسان فسان الکی خزه دیگه

اینا همونایی ان که بعد خوردن پفک دستشونو میشورن😂😂

نه ببین مثال شما درسته 

شما هم اگه توی جمع باشی که باهشون راحت نباشی  بعد پفک دستتو میشوری 

ولی تو خونه نه 

پس هرکاری بسته بع جا و مکانش تغییر میکنه

😂😂 اول لیس بعد هروقتم ک از جام پاشدم میشورم ولش😂

ایول😂😂

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
😆😆😆😆اصلا ادم میاد سایت حرص میخوره خب دوس داشتن با دست بخورن به قول اون دوستمون میگفت توقع داشتی ...

تاپیکارو میبینم از خنده پاره میشم😂

سر هر چیزی ک به نظر خودشون درست نیس ولی در کل اون کار درسته تاپیک میزنن بعد جبهه هم میگیرن 

عزیزم یجوری میگی تو رستوران انگار آدم مشهوری، سلبریتی چیزی هستید رفتید رستوران چندتا دوربین روتون بوده همه هم مشتاقانه و کنجکاو وایسادن غذا خوردن شما و مهموناتونو تماشا کردن!

استخون رو با دست میخورن همه

نه ببین مثال شما درسته  شما هم اگه توی جمع باشی که باهشون راحت نباشی  بعد پفک دستتو میشور ...

خوردن جوجه با استخون جا و مکان نمیشناسه فقط یه روش داره

به قول یه کاربری اگ با چنگال و چاقو بخواد بخوره همش عین ندید بدیدا بشقابش تق تق صدا میده 

ک چی😐🤷‍♀️