2777
2789
عنوان

مهمونامون ابرومون رو بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه جوجه با استخون رو با دست نمیخورن 😐

ن بابااااااااا از کجا اومدی ک جوجه با استخونو با دستت میخوری؟😐😒

باید با چنگال بخوری😒😂😂

والا از وقتی چشم باز کردم با دست گرفتیم و خوردیم همچین لوس بازیایی درنیاوردیم😐🤷‍♀️

استارتر مگه شما و همسرتون خیلی آدمهای مشهور و معروفی هستید؟ طرز غذا خوردن همراهانتون چرا باید روی آبروی شما اثر بگذاره؟ 

یه مقدار زیادی کلاس نمیگذاری؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

منم مثه توام اسی

ولی کامنتارو خوندم از این کارم متنفر شدم چه خوب میشه که آدم احساس راحتی کنه واقعا رودربایسی خیلی بده روحیه آدمو داغون میکنه😅😅

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
ن بابااااااااا از کجا اومدی ک جوجه با استخونو با دستت میخوری؟😐😒 باید با چنگال بخوری😒😂😂 والا ا ...

اینا همونایی ان که بعد خوردن پفک دستشونو میشورن😂😂

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی