2777
2789
عنوان

مهمونامون ابرومون رو بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 146 پست

با قاشق چنگال نهایت بشه یه تیکه از مرغو جدا کرد بقیشو یعنی میزاری میری تیکه بعدی

بعد واقعا با این چیزا خجالت میکشید مردم مگه بیکارن بیان نگاه کنن کی چطور آداب غذا خوردن رعایت میکنه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر منم مثل شما حساسم ولی شوهرم اینقدر بد میخوره یه چیز بگم مثلا ته ظرف ماست با دست تمیز میکنه ا ...

عه مگه شما ته طرف ماست یا ته طرف بشتنی لیوانی رو با دست تمیز نمیکنین   

جوجه با استخوان که هیچی .... شیشلیک هم با دست میخوریم بهترین رستوران های تهران.... همه با دست میخورن ، شما خیلی تازه به دوران رسیده هستید که انتظار کتف و بالو با قاشق چنگال بخورن خخخخخخ فقط امیدوارم اونجا اخم و تخم نکرده باشید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

دوستان و همراهان گرامی خلبان در رفت😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اصولا بايد بدون استخوان سفارش ميدادين. براي مهموني رسمي

بله این درسته 

غالبا با استخوان برای مهمونای خانوادگی و نزدیک که ادم باهاشون راحته 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱