2777
2789
عنوان

مهمونامون ابرومون رو بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 8232 بازدید | 146 پست

یادمه یه قسمت از خندوانه رامبد جوان و مهمونش(یادم نیست کی بود ولی شخص بسیار معروفی بود) داشتن راجع به خوردن مرغ استخونی حرف میزدن

رامبد جوان میگفت من عاشق اینم که استخون رو به دندون بکشم!مهمونش هم تایید میکرد و میگفتن کلا لذت خوردن این غذا به دندون کشیدن استخونه...

سخت نگیرید کلاس و لول هیچ آدمی با استخون خوردن مهمونهاش پایین نمیاد!

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

حساسی یا احتمالا سن شما کمه این مورد برات داستان شده

جوجه با استخوان کتف و بال با دست خورده میشه 

الان ن ولی قبلا من دائم رستوران میرفتم چه لول بالا چه متوسط همین بوده 

مامان دوتا گل پسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال جدی چلو کبابو با دست میخورید :/ اگه اره نوش جونتون . چون ندیدم پرسیدم

, در واقع آداب خوردن کباب با نون و دسته چنگال منگال نداریم 😂😂

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

چنگال چیه بابا...وقتی خدا دوتا دست مشدی بهمون داده

اصلش باید اون استخون رو با دست بگیری ...و گوشتشو به نیش بکشی...ملچ مولوچ هم بکنی دستاتم چرب و چیلی ...بعد شم دونه دونه انگشتاتو لیس بزنی ...

پرسنل های رستوران اصلا نگاه نمیکنن به طرز غذا خوردن مردم 

سرشون تو کار خودشونه 

کار شمام زشته سر غذا بشقاب و دهن همرو دید میزنی 

در ضمن همه ادما استخون رو با دست میخورن ، انقدر کلاس نزار 

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

دوست دارم پیتزا خوردنتونو ببینم

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

والا ما یه بار رفتم عروسی یه ادم مشهور خخخ 

بره گذاشته بودن پولدارار طرف فلان شرکت مملکت زیر دستشه نوه هاش یه جوری حمله کردند🤣🤣

ما عین مظلوما ایستاده بودیم که بی کلاس بازی نشه دیدیم غذاها همه چپاول شد 🥴

اصلا یه وضعی 

اونجا فهمیدم تو این مملکت هر چقدر پول داشت باشی هیچوقت شخصیتت زیر سوال نمیره اما کافی از قشر پایینتر باشی و همون رفتار و داشته باشی واکنشها واقعا دیدنی 

اخه استخون داره طرف چجوری بخوره با چنگال ؟!

بس کنید این ادا بازیا چیه در میارید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چنگال چیه بابا...وقتی خدا دوتا دست مشدی بهمون داده اصلش باید اون استخون رو با دست بگیری ...و گوشتشو ...

نه تروخدا باقسمت ملچ وملوچش مخالفم

بقیه اوکیه😁

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊