2777
2789

من کارت ویپاد پاسارگاد دارم ی وام ۴تومنی گرفته بودم خب شوهرم نمی‌دونست. بعد پول لازم بود من دیدم ی وام ۳۰تومنی بهم میده ولی باید ۴تومن و تسویه میکردم و نداشتم. اتفاقی ی مقدار پول زیر مبل پیدا کردم فک کردم شوهرم پس انداز گذاشته و یادش نیست گفتم اون بردارم وام تسویه کنم ۳۰تومن و بگیرم بدم بهش و این کار و کردم. نگو از قصد گذاشته مثلا من و امتحان کنه.وقتی وام و گفتم بهش بهم گفت تو دزدی نکن نمی‌خواد کمک کنی، بعد توضیح دادم ک واسه این بود داده بودم مامانم ببره بریزه ب حسابم بنده خدا ازهمه جا بی خبر. حالا هی ب مامانم میگه دزد خیلی حالم خرابه

چ قدر بد که درک نمیکنه تو واسه کمک به خودش این کارو کردی

ولی خب کار تو هم درست نبود

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی چپ و راست می‌ره توهین میکنع

پول نداری بهش بدی؟ چقدر بود پوله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

متأسفانه برخی آقایون همینقدر که جیبشون بهشون اعتبار میده اگر یک ریال ازشون کنده بشه مخصوصا توسط خانمشون 

انگار که یک عضو از بدنشون از کار میفته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
5تومن. ی تومنش مونده ولی ۳۰تومن وام گرفتم واسه اون دیگه

جات باشم میشینم منطقی باهاش صحبت میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40