2777
2789

آموزش زبان فرانسه از نباید a1 تا c1 با متد کفه کرم، ادیتو..به صورت عمومی و خصوصی

دوستانی که آشنا هستند با این زبان میدونید که کلاسا زیر ساعتی ۴۵۰ نیست،

اما کلاس های عمومی که ۴ نفر یا کم تر هست فقط جلسه ای ۵۵ تومان هستش، 

کلاس ها یک ساعته و در گوگل میت برگزار میشه،

ترم جدید از ۱ تیر شروع میشود برای اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سطحی هستید؟ 

عزیزم آخرش گفتی کلاسی عمومیت قیمت چنده؟ کتاب از کجا و چی بخریم براش؟ هر جلسه چند ساعتی و هر ترم چند جلسه هست؟ من به جز فارسی به زبان دیگه ام مسلط ام و انگلیسی هم لول  A2 یا B1  باشم احتمالا. اوکی هست فرانسه رو شروع کنم؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
عزیزم آخرش گفتی کلاسی عمومیت قیمت چنده؟ کتاب از کجا و چی بخریم براش؟ هر جلسه چند ساعتی و هر ترم چند ...

توضیحات رو نوشتم عزیز دلم، 

کلاس ها یک ساعته در گوگل میت هست کلاس های عمومی هزینه جلسه ای ۵۵ تومان 

عزیزم آخرش گفتی کلاسی عمومیت قیمت چنده؟ کتاب از کجا و چی بخریم براش؟ هر جلسه چند ساعتی و هر ترم چند ...

انگلیسی کمک میکنه در کل هرچی زبان بیشتر بلد باشید زیان جدید راحت تر یاد میگیرید اما مستلزم و پیش نیاز فرانسه انگلیسی نیست. 

تعداد جلسه هم دقیق مشخص نیست بستگی به سطح کلاس داره اما تقریبا تا ۲۰ یا ۲۵ جلسه سطح a1، به هرحال زبان جدید هست و پر از نکته و نکات جدید

کتاب هم جلسات اول با پی دی اف کار میکنیم از جلسات بعد میتونید بخرید تمامی شهر کتاب ها داره

کتاب café cream

توضیحات رو نوشتم عزیز دلم،  کلاس ها یک ساعته در گوگل میت هست کلاس های عمومی هزینه جلسه ای ۵۵ ت ...

اوکی تایپیک رو ذخیره میکنم یعنی اگر تعداد دانش آموزان بیشتر باشه قیمت میاد پایین؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
اوکی تایپیک رو ذخیره میکنم یعنی اگر تعداد دانش آموزان بیشتر باشه قیمت میاد پایین؟

نه عزیزم تعداد دانش اموزان نهایت تا ۵ نفر هست و کم تر هم میشه و این قیمت ثابته، 

کلاس خصوصی فرانسوی الان جلسه ای ۵۵۰ عه.