2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته یا خط تبخیره؟📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 59 پست
به نظرم مثبته چند روز عقب انداختی؟

وای مطمئنی؟؟ 🥺🥺🥺🥺خطش بنظرت قرمزه یا خاکستری؟؟

ببین من الان ۱۴روز از موعدم میگذره…۴روز قبل موعدم به مدت ۳ روز لکه بینی خیلی خیلی خفیفی داشتم و زودم تموم شد. در خالی که هرماه خونریزیم۸ روزه.حالا نیمدونم اون پریودی بوده یا لانه گزینی یا خونریزی مربوط ب حاملگی

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

اخه از موعدمم زیاد گذشته قبل موعدم چندروز فقط لکه بینی سبک داشتم نمدونم پری بوده یا لانه گزینی مم ...

ند روز گذشته؟ عزیزم گفتم مثبته ولی باید مطمئن شی کخ خدای نکرده پوچ نباشه

چند روز دیگه بیبی چک بزن باز اگر پررنگ بود برگ ازمایش بده

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر تبخیر میاد اصلا قرمزی نداره انگار خاکستریه

مگه فقط هاله بندازه مثبت نیست؟ حتما باید قرمز باشه؟؟

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

ند روز گذشته؟ عزیزم گفتم مثبته ولی باید مطمئن شی کخ خدای نکرده پوچ نباشه چند روز دیگه بیبی چک بزن ب ...

ببین من الان ۱۴روز از موعدم میگذره…۴روز قبل موعدم به مدت ۳ روز لکه بینی خیلی خیلی خفیفی داشتم و زودم تموم شد. در حالی که هرماه خونریزیم۸ روزه.حالا نیمدونم اون پریودی بوده یا لانه گزینی یا خونریزی مربوط ب حاملگی.

ینی اگه چندروز دیگه رنگش و هالش مثل الان بود برم ازمایش؟؟یا باید پررنگ بشه؟اگه پررنگ نشد نرم؟

وای مطمئنی؟؟ 🥺🥺🥺🥺خطش بنظرت قرمزه یا خاکستری؟؟ ببین من الان ۱۴روز از موعدم میگذره…۴روز قبل موعدم ...

همین الان برو یه آزمایش تیتر بتا بده

چطور ۱۴ روز طاقت آوردی؟

الحمد لله کما هو اهله
به نظرم مثبته چند روز عقب انداختی؟

۱۴روز از موعدم گذشته

۴ روز قبل موعدمم به مدت ۳ روز بکه بینی خفیف داشتم درحالی ک خونریزیم هرماه ۸ روز طول میکشه

همین الان برو یه آزمایش تیتر بتا بده چطور ۱۴ روز طاقت آوردی؟

دیگه نمیرم ازمایش خون واقعا هردفعه کلی خون میگیرن حس میکنم دارم بی خون میشم🤣🤣🤣۳روز قبل موعدم رفتم و بتا صفر بود.درست همون روزای لکه بینیم

اگه زود خط افتاده بارداری! اما اگه چند ساعت گذشته رفتی برداشتی نه نیستی من میبینم بارداری

زیر ده دقیقه افتاد

وای خدا از دهنت بشنوه

پس چرا خطش اینقدر کمرنگه با اینکه ۱۴ روز گذشته🥹🥹🥹

مثبته

وای🥹🥹🥹🥹🥹پس چرا اینقدر کمرنگه بنظرت؟ چون ۱۴روز گذشته از موعدم

مثبته اسی مبارکه🙂

وای خدا کنه

بنظرت چرا اینقدر کمرنگه پس