2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته یا خط تبخیره؟📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 59 پست

[QUOTE=342662192] زیر ده دقیقه افتاد وای خدا از دهنت بشنوه پس چرا خطش اینقدر کمرنگه با اینکه ۱۴ روز گذشته🥹🥹

چون بتات پایینه ان شالله بارداری سالمی داشته باشی  ولی فعلا زیاد امید نبند جون من تجربه داشتم این مدلی پوچ بود

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
[QUOTE=342662192] زیر ده دقیقه افتاد وای خدا از دهنت بشنوه پس چرا خطش اینقدر کمرنگه با اینکه ۱۴ روز ...

اره با ادرار ا‌ول صبح

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=342662192] زیر ده دقیقه افتاد وای خدا از دهنت بشنوه پس چرا خطش اینقدر کمرنگه با اینکه ۱۴ ...

ینی ممکنه حتی بعد ۱۴ روز هم بتا اینقدر پایین باشه؟؟

از کجا باید بفهمم پوچه؟ چون هیچ دردی ندارم

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

ممکنه نزدیک به پریودی گرفته باشه ولی جلو جلو ذوق نکن من این بلا سرم اومده خیلی بهم ریختم آزمایش بده بعد اگر نبودی ناراحت نشو من اینجورشدم ماه بعدش حامله شدم انگار بدن اماده میشه برای بارداری خیلی نشونه خوبیه

ینی ممکنه حتی بعد ۱۴ روز هم بتا اینقدر پایین باشه؟؟ از کجا باید بفهمم پوچه؟ چون هیچ دردی ندارم

بله 

ببین وقتی کیفیت تخمک پایین باشه و بارداری اتفا بیوقته خوب رشد نمیکنه اما خوب چون چسبیده به رحم یه چند روزی جفت بتا ترشح میکنه و بعد چون کیفیت نداره دفع میشه یعنی پریود میشی

معمولا وقتی تاخیر زیاد و بیبی چک این مدلی هست نشان دهنده بارداری پوچ یا همون شیمیایی هست 

ولی خوب احتمال هر چیزی هست شما چند روز دیگه صبر کن اگر پریود نشدی دوباره بیبی چک بذار اگر پررنگ بود برو ازمایش بده اگر مثل همین بود یا کمرنگ شده بود داری دفع میکنی

ممنون از همه دوستای خوبم🥺💓🌸😘

بله  ببین وقتی کیفیت تخمک پایین باشه و بارداری اتفا بیوقته خوب رشد نمیکنه اما خوب چون چسبیده ب ...

باشه عزیزم ممنون

الان بهت بگم اگر بارداریت موفق بود ان شالله به سلامتی

ولی اگر پریود شدی حتما غذاهای مقدی مخصوصا سبزیجات و اجیل زیاد بخور انواع پروتئین بخور و توی پریودت کاجی با شیره انگور درست کن بخور این مواد غذایی و مکمل هایی کخ بتونی از داروخانه تهیه کنی مناسب باروری باشه باع- میشه تخمک های با کیفیتی تولید کنی و زودتر باردار بشی

اسی منم دوتا بیبی زدم

بعداز ده دقیقه همینطور شد

مثبت بود

مطمعن باش مثبته

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
ینی ممکنه حتی بعد ۱۴ روز هم بتا اینقدر پایین باشه؟؟ از کجا باید بفهمم پوچه؟ چون هیچ دردی ندارم

تاجایی ک میدونم بارداری پوچ رو سونو تشخیص میده ازمایش خونش مثل بارداریه