2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته یا خط تبخیره؟📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 59 پست
اخه از موعدمم زیاد گذشته قبل موعدم چندروز فقط لکه بینی سبک داشتم نمدونم پری بوده یا لانه گزینی مم ...

منم تجربه همچین هاله ای داشتم و دلیلش کیست بوده

چون ۱۴ روزم از موعدت گذشته باید خیلی پررنگ تر میبود

ب نظر من هم علت هاله  و هم پریود نشدنت کیسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بهت بگم اگر بارداریت موفق بود ان شالله به سلامتی ولی اگر پریود شدی حتما غذاهای مقدی مخصوصا سبز ...

عزیزدلم ممنونم از راهنماییت خواهر خوبم

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

اسی منم دوتا بیبی زدم بعداز ده دقیقه همینطور شد مثبت بود مطمعن باش مثبته

وای جدی؟؟

الان به همسرم نشون دادم اینطوری شد😑😑😑گفت این که منفیه اصن خط واضحی دیده نمیشه. خیلی ناراحت شدم😥

خب بنظرت بعد از ۱۰ روز از موعدم، کمرنگ نیست یکم؟؟

( بچه ها اشتباهی گفتم ۱۴ روز بعد از موعدمه. الان ۱۰ روز از موعدم گذشته)

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

به نظرم مثبته بازم چندروز دیگه تکرار کن برای منم همین شکلی بود الان تو سه ماهم

عزیزم خوش به سعادتت

بعد از چند روز از تاخیر این جوری بود؟

اخه من ده روز از موعدم گذشته

مال منم اینجوری بود ولی ازمایش ک دادم مثبت بود

چند روز بعد موعدت اینجوری بود

بهت قول میدم مثبته عزیزم 😍مبارکه فقط بتات پایینه فعلا ازمایشگاه  نرو چون نشون نمیده یه چند روز ...

وای راست میگی؟🥺

ده روز از موعدم گذشته ممکنه اینقدر کمرنگ باشه؟

منم تجربه همچین هاله ای داشتم و دلیلش کیست بوده چون ۱۴ روزم از موعدت گذشته باید خیلی پررنگ تر میبود ...

عزیزم من کیست درموئید دارم که مادرزادیه و از اول زندگیم بوده. ولی هیچوقت تو پریودام به مشکل لکه بینی بر نیمخوردم و اتفاق جدیدی بود برام. و اینکه من چندماهه تو اقدامم و بی بی که میزدم هاله به این طور تا حالا نیفتاده بوده. با اینکه کیست هم داشتم دیگه…

نمیدونم والا کاش خدا دلمو شاد کنه

ممنون از نظرت

وای جدی؟؟ الان به همسرم نشون دادم اینطوری شد😑😑😑گفت این که منفیه اصن خط واضحی دیده نمیشه. خیلی نا ...

اگه ده روزه نه ممکنه تخمک گذاری دیر شده باشه ولی 14 روز دیگه واقعا زیاد بود

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
حدودا همون ۱۰روز

وای پس برای منم ممکنه😍من چندروز دیگه باز بی بی میزنم به امید خدا

وای پس برای منم ممکنه😍من چندروز دیگه باز بی بی میزنم به امید خدا

چرا آز نمیدی؟من فرداش آز دادم مثبت بود دو هفته بعدش رفتم سونو ۴ هفتم بود یعنی وقتی آز دادم دوهفتم بوده

چرا آز نمیدی؟من فرداش آز دادم مثبت بود دو هفته بعدش رفتم سونو ۴ هفتم بود یعنی وقتی آز دادم دوهفتم بو ...

حدودا دو روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود(همون روزایی که لکه بینی و خونریزی خیلی خفیفی داشتم).

دیگه عهد بستم تا بی بی ام درست و حسابی مثبت نشده نرم آز. خسته شدم از خون گرفتن🥹🥹🥹

مال منم اینجوریه نمیدونم مثبته یا منفی...

عزیزم چی شد رفتی آزمایش؟ یا بی بی زدی دوباره؟؟ باردار بودی؟

من هنوز نزدم… گفتم دو سه روز بگذره بعدش