2777
2789

دوستان این مثبته یا خط تبخیره؟ از موعدمم گذشته.آزمایش خونم دیگه نمیدم خسته شدم خونام تموم شد از بس ازمایش دادم میخوام از بی بی چک مطمئن شم بعد برم ازمایش.

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

اگه تا یه ربع افتاده باشه درسته بعد اون خط تبخیره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر تبخیر میاد اصلا قرمزی نداره انگار خاکستریه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
اگه تا یه ربع افتاده باشه درسته بعد اون خط تبخیره

زیر ۱۰ دقیقه افتاد

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بنظر منفیه بازم پس فردا میخای یکی بزن

اخه از موعدمم زیاد گذشته

قبل موعدم چندروز فقط لکه بینی سبک داشتم

نمدونم پری بوده یا لانه گزینی

ممکنه بی بی تا اخر کمرنگ باشه؟

هم شما و هم استارتر مثبته! 

وای مطمئنی؟؟🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭اخه بعضی دوستان گفتن خطش خاکستریه و قرمزی نداره و منفیه

وای مطمئنی؟؟🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭اخه بعضی دوستان گفتن خطش خاکستریه و قرمزی نداره و منفیه

اگه زود خط افتاده بارداری! اما اگه چند ساعت گذشته رفتی برداشتی نه نیستی

من میبینم بارداری

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
اخه از موعدمم زیاد گذشته قبل موعدم چندروز فقط لکه بینی سبک داشتم نمدونم پری بوده یا لانه گزینی مم ...

منم باید اول خرداد پری میشدم نشدم... چون تنبلی داشتم شک نکردم چون دکتر قرصمو تازه عوض کرده گفتم شاید بخاطر اونه 

نمیدونم اصلا..