2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده جاریم اینا

1750 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من نزدیک دوماهه خونه نداریم شوهرم گفت بریم خونه ی داداشم همونجا زندگی کنیم.

از بس بهم فشار میارن 

امروز صبح جاریم اینا میخواستن برن بیرون . رفتن بیرون ولی..

من زنگ زدم به ابجیم داشتم باهاش درد و دل میکردم که چقدر اذیت میشم و شوهرم اذیتم میکنه جاریم اینا میشینن منو نصیحت میکنن ،من بدم میاد و اینا...

من فکر کردم رفتن تو شهر ،نگو که جاریم اومده بوده داخل حیاط پشت در گوش وایساده بود همشو گوش داده بود

وقتی اومد داخل منم بحثو عوض کردم ولی همه چیو شنیده بود 

سر سنگین رفتار میکرد بدون خداحافظی محکم درو بست رفت

من چیکار کنم از خجالت آب شدم 

حالا پیش خودش میگه بهشون جا دادیم داره پشت سرمم حرف میزنه

ولی واقعا من نمیتونم تحمل کنم

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

توروخدا راهنماییم کنین 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌زارم برم خونه ی بابام

بهش میگم 

عجب جاری بوده که گذاشته برید خونش زندگی کنین کم کسی قبول میکنه 

منکه باشم قبول نمیکنم 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

ببینید من پشت سرش بدیشو نگفتم. نوکریشونو هم میکنم که یه وقت بدشون میاد 

صبح شوهرم با شوهرش نشستن منو اذیت کردن

من از شوهرم ناراحت شدم چونکه شخصیت منو خورد می‌کنه با هر وراجی کردنش.

شوهرم رفت سرکار 

بعدش جاریم و شوهرم دوباره نشستن منو نصیحت کردن که آره هرچی بگن تو نباید ناراحت بشی و شوهرت زن ذلیله و فلانه

گفتم من از دست اون ناراحت شدم 

همین..!اینا رو به آبجیم گفتم و گفتم که دوست ندارم منو نصیحت کنن

همشم تقصیر شوهر وراج و اخمق من هست

عجب جاری بوده که گذاشته برید خونش زندگی کنین کم کسی قبول میکنه 

منم نمی‌خواستم 

منم اذیت میشم تازه ازدواج کردیم مثلاً ...

تو این خانواده آشنا نیستم دلم نمی‌خواست ولی شوهرم مجبورم کرد.

الان هرچی میگم دوماهه بسه پاشو حداقل من برم 

میگه نه بعدش میگن نمی‌تونستم عرضشو نداشتم 

واقعنم نداره

عزیزم تاپیکاتو نگاه کردم. بچه که نیستی اختیارتو دادی دست بقیه. سنگین و رنگین مثل یه خانوم برو خونه ب ...

تو بگو من چی بگم منو ببره

میگه رفتی دیگه برنگرد من چی بگم به این آدمی که هیچی حالیش نیست