2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده جاریم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 40 پست
سلام زنگ بزن بابات بیان دنبالت شوهرت غلط کرده پول نداره خونه بگیره.  اینطوری هم ک معلومه شما رو ...

آره ولی همونم باید 20تومن داشته باشی یه پارکینگ اجاره کنی 

این همه‌ی طلاهامونو فروخت ولی هیچ کاری از دستش بر نمیاد 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید من پشت سرش بدیشو نگفتم. نوکریشونو هم میکنم که یه وقت بدشون میاد  صبح شوهرم با شوهرش نشس ...

هر دو طرف حق دارید 

نمیدونم بهتر زمان بدی و بعدا عصر یک کیک یک بورک چیزی بپز برو پیش جاریت 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تازه ازدواج کردی .شوهرت ۲۰تومن ندارع خونه جور کنه؟هرچند که پول خونه بیشتر از این حرفاس...مگه تا چند وقت میخواین خونه برادر شوهر بمونین تا چند سال؟,بنظرم برو خونه بابات واقعا هم بر نگرد....مهریه تو بزار اجرا جدا شو....وگرنه تا آخر عمرت باید بدبختی بکشی....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
تو بگو من چی بگم منو ببره میگه رفتی دیگه برنگرد من چی بگم به این آدمی که هیچی حالیش نیست 

امیدی هست مثلا بتونه یکی دو ماه دیگه خونه بگیره؟! اگه نیست که دیگه برگشتت معنی نداره تا کی میخوای آواره باشی و حرف بشنوی؟ منطقی حرف بزن بگو من اینجا راحت نیستم دوماه به خاطر تو موندم ولی تموم شد تحملم هر موقع خونه گرفتی بیا دنبالم.

فقط دوس دارم بدونم چطوری و چرا قبول کردی بری خونه جاریت وتا کی ادامه داره

اگه نمیتونه ۷ونه بگیره خونه بابات میموندی یعنی جی نمیتونه خونه بگیره پس وسایلات چی شدن 🤔🤔🤔

هی نفسی میاد و میگاد🙃

به نظرم بجای توجیه خودت از جاریت معذرت خواهی کن بالاخره اون خوبی شما رو خواسته که راه داده شما رو وگ ...

بخدا توجیه نمیکنم خودمو ولی توام جای من  باشی بخوان خاله است رو مسخره کنن ناراحت میشی 

من الآنم عین چی پشیمونم این حرفا رو زدم ولی دلم گرفته بود 

از زمین و زمان خسته شدم باید با یکی حرف میزدم 

تازه چه میدونستم پشت در واایساده

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂