2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده جاریم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 40 پست
حق داره خب ناراحت بشه  این که نصیحتت می کنن که صبور باشه و درست میشه به خاطر آرامش دادن به زند ...

میدونم قبول دارم 

رفتار من زشت بود 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

بعضی ها فقط میخوان به هر قیمتی شده ازدواج کنند حالا طرفش جایی واسه زندگی نداشت هم نداشت..

عین چی پشیمونم.

داشتم به آبحیمم میگفتم از دست سرکوفتای ننه و بابام بیرون اومدم 

اومدم زیر بار منت یکی دیگه!

کاش زندگی یه دکمه توقف داشت!

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو چرا طلایی ک مال خودت بوده رو دادی !؟ 

میگه خودم گرفتم و مال خودمه

هرچند هدیه های که خانواده ام داده بودن واسه اینکه غربت بازی در نیاره دادم فروختش 

تازه ازدواج کردی .شوهرت ۲۰تومن ندارع خونه جور کنه؟هرچند که پول خونه بیشتر از این حرفاس...مگه تا چند ...

داشتیم 60-70تومن ولی داره خونه می سازه 

فعلا نداره

آره 20تومن یه پارکینگ هست با 2تومن پول اجاره 

فقط یه اتاقه هیچی دیگه  نداره من حاضرم به همون ولی ...

فقط دوس دارم بدونم چطوری و چرا قبول کردی بری خونه جاریت وتا کی ادامه داره اگه نمیتونه ۷ونه بگیره خو ...

تو یه اتاقشون چیدیم.

چیکار میکردم وقتی ازائلل بالاسرم می‌گفت باید بریم

تو یه اتاقشون چیدیم. چیکار میکردم وقتی ازائلل بالاسرم می‌گفت باید بریم

😓😓😓

چه سخت عزیزم 

این روزا می گذره ولی یاد بگیر از حقت دفاع کنی واست جهزیه که تو میخوای نگرفتن چون کل سرمایه پدرت دست برادرته ونتونستی قانعشون کنی حقتو بدن والان هم منزل جاری سعی کن یاد بگیری قلق شوهرت چیه و از همون طریق با شوهرت حرف بزنی تا زودتر از خونه جاریت بری سر زندگی خودت

هی نفسی میاد و میگاد🙃

داشتیم 60-70تومن ولی داره خونه می سازه  فعلا نداره آره 20تومن یه پارکینگ هست با 2تومن پول اجا ...

خب داره خونه میسازه دیگه.یکم تحمل کن.از جاریتم عذرخواهی کن بگو منظوری نداشتم..کاش صبر میکردین خونه اش تموم میشد.بعد جشن میگرفتین...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بخدا توجیه نمیکنم خودمو ولی توام جای من  باشی بخوان خاله است رو مسخره کنن ناراحت میشی  من ...

شما باید یاد بگیری بتونی بدون عصبانیت و ناراحتی و توهین حرف دلتو بزنی

و اینکه وقتی کسی شما رو مسخره میکنه نشین باهاش که ادامه بده 

اینجوری بدون اینکه حرفی زدی نشون دادی نارحتی و کارشون درست نیست

ولی کار شما هم درست نبوده و جاریت حق داره ناراحت بشه

دیگه شرایط رو وقتی پذیرفتی و رفتی اونجا دیگه باید به این مساله که چرا اونجایی فکر نکن چون قبلا یکبار به مشکلاتت فکر کردی و تصمیم بر این بوده پس کنار بیا با اتفاقات بذار راحت تر بگذره این دوران

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
عین چی پشیمونم. داشتم به آبحیمم میگفتم از دست سرکوفتای ننه و بابام بیرون اومدم  اومدم زیر بار ...

زندگی دکمه توقف نداره ولی از هر جای زندگی وقتی دیدی داری ضرر می بیتی و جلوشو بگیری منفعته... الان که اول زندگیت هستی میتونی جلوی همه ضررها رو بگیری... من بهت یاد میدم چیکار کنی

میگه خودم گرفتم و مال خودمه هرچند هدیه های که خانواده ام داده بودن واسه اینکه غربت بازی در نیاره دا ...

چقدر من هر وقت میام نی نی سایت از دست شما خانومای این مدلی حرص میخورم 💔 دختر قوی باش ب درک ک نداره مرد وظیفشه بیاره و خرج کنه . چشمش کور دنده ش نرم دو شیفت کار کنه زندگی رو برسونه . نمی گم من خودم ب همسرم کمک نمی کنم نه ما خودمون هم مشکل مالی داریم حتی طلا هم در حد نیاز فروختم ولی هر چی خریدیم مشترک ب ناممونه ک مبادا چهار روز دیگه خوشی بزنه زیر دلش . تو هم پاشو خودت رو جمع و جور کن برو خونه پدرت بعدشم تقاضای نفقه کن طبق قانون وظیفشه واست خونه تهیه کنه 

بخدا توجیه نمیکنم خودمو ولی توام جای من باشی بخوان خاله است رو مسخره کنن ناراحت میشی من الآنم عین چ ...

منم ۵ساله یه اتاق خونه مادرشوهرم چند وقت پیش دعوام شد با شوهرم و داد زدم سرش واسه خونه مادرشوهرم اومد شنید همه چیو البته من طرفم شوهرم بود و اسم هیچکس دیگه ای رو نیووردم ولی مادرشوهرم از اون موقع سرسنگین شده کارم اشتباه بوده به نظرتون؟

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤