2777
2789

باید پاشم خونه رو تمیز کنم جارو کردگیری ظرف شستن نهار پختن ولی نمتونم پاشم از جام دوتا بچه هم دارم رو سرم میرن میان🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به اون خدای بالاسر گوشی رو ازمون بگیرم خوب بلدیم کار کنیم حوصله هم فراوان بدست میاد

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

منم کاردارم وحسش نی بلندشم،خونم تمیزه فقط نهاربزارم ولی درازکشیدم وخربزه میخورم ناشتامعده م شناورشده حالت تهوع گرفتم ولی دوست دارم بخورم

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

منم مثل توام 

ولی من ظاهر اتاقو تمیز کردم 

صدا نمیکنم گه بچم خابه بیدارشه کارارک بکنم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بخدا ک من. هنوز میز صبونه ولو پنیر و کره بیرون ظرفای دیشب تو سینک شام دارم از دیشب.  ولی هنو ...

وای اتفاقا منم داشتم فکر میکردم چقد مو ریخته تو خونه جارو جواب نمده باید برس بکشم

من وقت آرایشگاه دارم🤦‍♀️😂 ولی هنوز تو تختم

منم ساعت شش صبح خوابیدم یکم پیش پاشدم

فکرکن ا اونور ساعت پنجم باید برم کلینیک ساعت دهم ارایشگاه

دلم میخواد فقط بخوابم حال اینوندارم ا تخت بلندشم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین