2777
2789
عنوان

نی نی سایت سرزمین عجایب

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 103 پست
بله دیگه عکسشو ببینید دقایقی گذشته

وا

ای کاش خانومام باهاش دهم به دهن 

اگه اشتباه نکنم قبل ازش شکایتم کرده بودن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا ای کاش خانومام باهاش دهم به دهن  اگه اشتباه نکنم قبل ازش شکایتم کرده بودن

اره به اعتقادات توهین می کرد 

پیام دادم بهش 

گفتم تو جنگیر یهودی نیستی؟ 

گفت نه بابا 

ده دقیقه بعد تاپیک زد مسخرم کرد. 

خدا امید شجاعانه... نه بهانه ترسو ها.! 🍂 💜 😌 
اره به اعتقادات توهین می کرد  پیام دادم بهش  گفتم تو جنگیر یهودی نیستی؟  گفت نه با ...

چقدرررر بیکار

بشنی با هزارتا کاربری جدید از ۵ صبح تاپیک های بی معتا بزنی حجم زیادی از بیکاری لازم داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یااینکه خوشگل کردم رفتم پیش شوهرم محلم نداد😂

تو شوهر داری... خدا... اینجا چرا اینجوریه همه در مورد شوهراشون میگن یا من توهم زدم هاهاها(من روانیم کلا مغزم مشکل داره ببخشید) 🐥👀با 18سال سن مغزم و خودم مثل بچه 3ساله میمونم هاهاهاهاها 

آهان یه لحظه به خودم شک کردم 😂ولی کاش حداقل نی نی یار شب تا ۷یا ه‍میموند اینطوری فورا تعلیقش میکرد ...

چی میگی تو من اصلا نخوندم هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها هاهاهاهاهاهاها 

تو شوهر داری... خدا... اینجا چرا اینجوریه همه در مورد شوهراشون میگن یا من توهم زدم هاهاها(من روانیم ...

دارم از زبون زنای نی نی سایت میگم😂

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜