بسم الله الرحمن الرحیم
دعاهای محبت بین زن وشوهر
-اصلاح زن و شوهر :
هر کس با ایمان به جهت اصلاح میان زن و شوهر آیات فوق را بر چهار قطعه کاغذ با نیت خالص و توجه به خدا ومعنی آن بنویسد و در چهار کنج خانه دفن کند میان ایشان اصلاح شود و به خیر و خوشی زندگی کنند .
آیات 4 الی 14 سوره زخرف :
وَلَئِن سَأَلْتَهُم مَّنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ لَیَقُولُنَّ خَلَقَهُنَّ الْعَزِیزُ الْعَلِیمُ
الَّذِی جَعَلَ لَکُمُ الْأَرْضَ مَهْدًا وَجَعَلَ لَکُمْ فِیهَا سُبُلًا لَّعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ
وَالَّذِی نَزَّلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً بِقَدَرٍ فَأَنشَرْنَا بِهِ بَلْدَۀً مَّیْتًا کَذَلِکَ تُخْرَجُونَ
وَالَّذِی خَلَقَ الْأَزْوَاجَ کُلَّهَا وَجَعَلَ لَکُم مِّنَ الْفُلْکِ وَالْأَنْعَامِ مَا تَرْکَبُونَ
لِتَسْتَوُوا عَلَى ظُهُورِهِ ثُمَّ تَذْکُرُوا نِعْمَۀَ رَبِّکُمْ إِذَا اسْتَوَیْتُمْ عَلَیْهِ وَتَقُولُوا سُبْحانَ الَّذِی سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا کُنَّا لَهُ مُقْرِنِینَ وَإِنَّا إِلَى رَبِّنَا لَمُنقَلِبُو
- محبت میان زن و شوهر :
از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام نقل است : اگر کسی با ایمان سوره مبارکه نساء را به جهت موافقت
زن و شوهر با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن و با حال وضو بخواند مقصود حاصل شود و زن و شوهر بهم مهربان گردند .
دعابرای پایبند کردن زن و شوهر به زندگی
برای پایبندکردن زن و شوه ربه زندگی دعای زیر را با مشک و زعفران نوشته درمنزل آنان زیریک شیء سنگین بگذار.
انشاءالله مفیداست:
اللَّهمَّ حَرَّستُ و وَقیتُ و رَبطتُ فلانه بنت فلان حتی لا تخرج من مکانها انَّه علی رَجعِهِ لَقادِر فمالهُ من قُوَّۀٍ ولاناصر جئنا بکم لفیفاً وَقِفوهم انَّهم مسئولون فلانه بنت فلان حتَّی لاتخرج من بیتها و صلی الله علی محمد وعلی آله وصحبه وسلَّم