2777
2789
عنوان

دعای محبت

3200 بازدید | 9 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

دعاهای محبت بین زن وشوهر

-اصلاح زن و شوهر  :

هر کس با ایمان به جهت اصلاح میان زن و شوهر آیات فوق را بر چهار قطعه کاغذ با نیت خالص و توجه به خدا ومعنی آن بنویسد و در چهار کنج خانه دفن کند میان ایشان اصلاح شود و به خیر و خوشی زندگی کنند .

آیات 4 الی 14 سوره زخرف :

وَلَئِن سَأَلْتَهُم مَّنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ لَیَقُولُنَّ خَلَقَهُنَّ الْعَزِیزُ الْعَلِیمُ

الَّذِی جَعَلَ لَکُمُ الْأَرْضَ مَهْدًا وَجَعَلَ لَکُمْ فِیهَا سُبُلًا لَّعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ

وَالَّذِی نَزَّلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً بِقَدَرٍ فَأَنشَرْنَا بِهِ بَلْدَۀً مَّیْتًا کَذَلِکَ تُخْرَجُونَ

وَالَّذِی خَلَقَ الْأَزْوَاجَ کُلَّهَا وَجَعَلَ لَکُم مِّنَ الْفُلْکِ وَالْأَنْعَامِ مَا تَرْکَبُونَ

لِتَسْتَوُوا عَلَى ظُهُورِهِ ثُمَّ تَذْکُرُوا نِعْمَۀَ رَبِّکُمْ إِذَا اسْتَوَیْتُمْ عَلَیْهِ وَتَقُولُوا سُبْحانَ الَّذِی سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا کُنَّا لَهُ مُقْرِنِینَ وَإِنَّا إِلَى رَبِّنَا لَمُنقَلِبُو 

- محبت میان زن و شوهر :

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام نقل است : اگر کسی با ایمان سوره مبارکه نساء را به جهت موافقت

زن و شوهر با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن و با حال وضو بخواند مقصود حاصل شود و زن و شوهر بهم مهربان گردند .

دعابرای پایبند کردن زن و شوهر به زندگی

برای پایبندکردن زن و شوه ربه زندگی دعای زیر را با مشک و زعفران نوشته درمنزل آنان زیریک شیء سنگین بگذار.

انشاءالله مفیداست:

اللَّهمَّ حَرَّستُ و وَقیتُ و رَبطتُ فلانه بنت فلان حتی لا تخرج من مکانها انَّه علی رَجعِهِ لَقادِر فمالهُ من قُوَّۀٍ ولاناصر جئنا بکم لفیفاً وَقِفوهم انَّهم مسئولون فلانه بنت فلان حتَّی لاتخرج من بیتها و صلی الله علی محمد وعلی آله وصحبه وسلَّم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت بالاتر از قران داریم؟؟؟

نگفتم نداریم گفتم کسی نتیجه دیده خودم خیلی همین قرانی انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم خیلیم اعتقاد دارم ب قران ولی نتیجه تدیدم خواستم بدونم کیا نتیجه گرفتن

نگفتم نداریم گفتم کسی نتیجه دیده خودم خیلی همین قرانی انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم خیلیم اعتقاد دارم ...

نظر پرسیدم گلم ناراحت نشو ولی اگه اداب دعا را بلد باشی وساعت نوشتن را درجا جواب میده من جواب گرفتم بیا پی وی برات یه کانال دارم بفرستم

نظر پرسیدم گلم ناراحت نشو ولی اگه اداب دعا را بلد باشی وساعت نوشتن را درجا جواب میده من جواب گرفتم ب ...

قربونت ن بابا ناراحت نشدم داشتم خودمو توجیح میکردم😂

چجوریه اگ بلدی بگو بهم مرسیی

[QUOTE=342633816]قربونت ن بابا ناراحت نشدم داشتم خودمو توجیح میکردم😂 چجوریه اگ بلدی بگو بهم مرسیی[/QUOTE

برای نوشتن دعای محبت یکشنبه و پنجشنبه وجمعه خوبه با مشک زعفران گلاب برای زبانبند روز چهارشنبه

تاریخ ۱ماه عربی تا ۱۵ماه عربی