2777
2789

پدر شوهرم چند روز پیش پیام داد کلی چرتو پرت گفت که زنت نمیزاره جواب مارو بدی شوهرمم حسابی جوابشو داد الان دیدم از وات پیام دارم‌نگاه کردم دیدم پدرشوهر گاومه بازش نکردم ببینم چی فرستاده من بااین بیشعور چجوری باید رفتار کنم بدبختی خودمم کمه اینام اضافه شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه سر چی بحثتونه چرا شمارتو دادی وقتی باهات بدن بلاک کن

مشکلاتمون زیاده از اینکه باعث شدن بچم سقط باشه تا پشت سرمون حرف زدن و... چند روز پیش پدرشوهرم زنگ زدم شوهرم پیاده شده بود گوشیش داخل ماشین بود وقتی دید زنگ‌زده تا اومد زنگ بزنه پیام اومد که اره ما میدونیم دخترو(واسه ما این لحن حرف زدن خیلی بده)نمیزاره جواب مارو بدی شوهرمم جوابشو داد بعدم بلاکش کرد ی چند دقیقه پیش دیدم از وات پیام دارم متوجه شدم پدرشوهرمه الانم بازش کردم کلیپ راجب دعا مادر پدر نوشته