2777
2789
عنوان

کنجکاوی پسرم...

489 بازدید | 15 پست

خس میکنم کنجکاوی بیش از حد باعث شده نتونه از زندگی لذت ببره ۶ سالشه مثلا میره شهر بازی سوار یه وسیله میشه همش سرشو میچرخونه زیرشو نگاه کنه از اون بالا داد میزنه بابا این نورش از کجا میاد صداش از کجا میاد.... یا مثلا امروز مهدش جشن داشت یه نفر اومده بود گیتار میزد و بچه ها همه بالا مایین میپریدن این پشتشو کرده بود به همه خیره شده بود یه اسپیکر و تجهیزات اون آقاهه. من واقعا اعصابم به هم میریزه از کاراش 😒🤐

Belle سابق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو پسرت کراش زدم    

وای ترو خدا نگو امروز دیگه داشتم آتیش میگرفتم یه فیلم گرفتم ازش پشتش به جمعیته داره عملکرد ساز و تجهیزات رو تحلیل میکنه آخه تو مگه فضولی بچه 🫠

Belle سابق
وای ترو خدا نگو امروز دیگه داشتم آتیش میگرفتم یه فیلم گرفتم ازش پشتش به جمعیته داره عملکرد ساز و تجه ...

حالا پسر من سوار دوچرخه نمیشه ،همش دنباله پیچ ومهره میگرده !میخاد ببینه چرخ دوچرخه چجوری میچرخه..همشو در میاره خراب میکنه

دیگه دانشمندا از بچگی کنجکاو بودن بذار هرطور دوسداره باشه، ممکن مخترع و دانشمند و داری پرورش میدی🥰

همه میگن ولش کن ولی من عصبی میشم میگم چرا مثه بقیه بچه ها لذت نمیبره از زندگیش، ما تازه مهاجرت کردیم شاید فکر کنی اغراق میکنم ولی تمام ایستگاه های قطار و اتوبوس و تمام آدرس ها رو میشناسه خدا شاهده مثلا باباش ازم میپرسه میدونی چطور باید برم فلان جا سریع پسرم جواب میده با اینکه تا به حال نرفته

Belle سابق
همه میگن ولش کن ولی من عصبی میشم میگم چرا مثه بقیه بچه ها لذت نمیبره از زندگیش، ما تازه مهاجرت کردیم ...

عصابت خورد نشه

قرار نیست همه مثل هم باشن، درضمن اونم یه نوع لذته، یکی از غذا خوردن لذت میبره، دیگری از ورزش، لذت و که شما معنی نمیکنی گلم، 

درسته که هرچی بیشتر بدونی، اذیتی

اما ذات و ماهیت شو نمیتونی تغییر بدی... فقط بذارش کلاسای دلخواهش

علم، یکی از راهای پولدار شدنه

بچه ت هم عالم میشه هم پولدار😁

درضمن اینارم جایی نگو، ساده نباش

بچه ت چشم میخوره 

خدا حفظش کنه♥🥰

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عصابت خورد نشه قرار نیست همه مثل هم باشن، درضمن اونم یه نوع لذته، یکی از غذا خوردن لذت میبره، دیگری ...

مرسی از صحبت های قشنگت نازنین. حق با شماست لذت رو هر کس به نحوی معنی میکنه 👏 لطف داری انشالله که همینطوره

Belle سابق