2777
2789
عنوان

شامپو شبنم برای جوش های صورت

2055 بازدید | 36 پست

من صورتم جوش میزد استفاده کردم نتیجه گرفتم جوری ک پشمام ریخته اصن ازش 😐👌گفتم اینجا هم بگم برا کسایی ک همین مشکلو دارن 

عاقا من برای جوشام خیلی دکتر رفتم بهترین کرما و دارو ها و محصولات مراقبت پوستی استفاده کردم ولی باز جوش میزدم و تاثیر نداشت یه دکتر بهم گفت شامپو شبنم بزن اصن فک نمیکردم تاثیر داشته باشه ولی جوشام ب کل رفت اصن پشمامم من برا صورت استفاده کردم همینجوری عادی با کفش شستم صورتمو بجای تونر و صابون و هر گاک کننده دیگه ای فقط از شامپو شبنم برا صورتم زدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب  جالب‌تر از اون پزشکی که شامپو شبنم تجویز کرده😁😁

آره اصن دمش گرم نجاتم داد. اکثر پزشکا با تجویزای گرون و اینا مصلا میگن چقد بلدیم ولی هیچ البته بستگی ب سازش پوست هرکسی هم داره 

سلام من موهام چربع ب شدت ریزش دارم صورتم هم پر از لک های قهوایی شده پوستم کدر شده فعلان دسترسی ب دکتر ندارم چه بزنم یا بخورم قرصی چیزی هست استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنید  

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من واسه موهام میزنم عالیه ریزش موهام با شامپو شبنم درمان شد و الان پر پشته

سلام والا من میزنم ریزش موهام دوبرابر میشه  

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام من موهام چربع ب شدت ریزش دارم صورتم هم پر از لک های قهوایی شده پوستم کدر شده فعلان دسترسی ب دکت ...

قرص راکوتان فک کنم اسمش بود برا صافی صورت میگن خیلیا نتیجه گرفتن. شامپو شبنم هم خوبه هم برا صورت هم یکی از دوستان هم همینجا گفته برا ریزش مو استفاده کرده نتیجه داده