2777
2789
عنوان

تنفر مادر نامزدم از من

189 بازدید | 13 پست

بچه ها... مادرنامزدم از من بدش میاد و به وضوح میفهمم... حتی تلفنی بهم زنگ زد و کلی فحش بد بهم داد..این به کنار...من تو اکانت نامزدم هستم و یه موضوعی پیش اومده که منم ازش خبر دارم و خود نامزدم بهن گفته ...ولی مادرش به نامزدم گفت که تورخددا به اون زنه اطلاعات نده...من کلا ۲۴ سالمه در صورتی که به من میگه زن.. حتی بهش گفت رابطتتو قطع کن باهاش و ولش کن ...خیلی بابت این موضوع ناراحتم...چیکار کنم که واسم مهم نباشه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هیچی نشده کمرهمتو از پشت بسته نقره داغت کنه 😅🥲

نمیدونم واقعا 

پارتنرت اونقدر خوب هست که بصرفه مخالقت خانوادشو تحمل کنی؟ 

هنوز عقدم نکردی وجنگ که نمیشه کرد نهایت جوابشو با احترام بدی ویا رفت و امدتو کم کنیو اهمیت ندی

منکه اصلا اعصابم نمیکشه همچین مادرشوهری داشته باشم مادرشوهر خودم خیلی احتراممو داره در عوض منم دلسوزشم خیلی رفتارش باهام خوبه منم عین مادر خودم احترامشو دارم دختر نداره اگه یه روزی خدای ناکرده مشکلی براش پیش بیاد عین دخترش کنارشم خیلی ساده س تاحالا تو زندگیم همچین آدمی ندیدم