2777
2789
عنوان

برای همیشه قیدش رو زدم ...........😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 117921 بازدید | 1167 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

ممنون که این داستان رو گذاشتی🙏🌹💖

تو این صفحه فک کنم بعضی قسمتها جا افتاده اونجا که رفته بودن خونه پدرمادر اوس عباس قسمت بعدش اصلا میره یه جا دیگه و معلومه چند قسمت جا افتاده

و فک میکنم اونجا هم تو خواستگاری که نرگس حرف میزنه و نظرش رو میگه فک میکنم قسمت بعدی جاافتاده بود ولی یک قسمت بود ولی تو این صفحه چند قسمت انگار جاافتاده

سلام گلم چه نقطه نظرات جالبی ؛ ممنون از همراهی و نقطه نظرات قشنگت مهربونم 🙏🏻🌷

عزیزم کاش کتاب میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دو کبوکی بخورم رو بذارید.من دسترسی بهش ندارم ولی تعریفشو زیاد شنیدم مخثوصا برای خانمای گل سایت میتونه خیلی مفید باشه و تا حدی جایگزین تراپی برای روح های خراشیده بانوان سرزمینم باشه.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

عزیزم کاش کتاب میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دو کبوکی بخورم رو بذارید.من دسترسی بهش ندارم ولی تعریفشو ...

مخصوصا

چرا ث و ص کنار همن تو کیبورد😂😂😂

داستانش خیلی خوب بود ولی چرا اینطوری تموم شد؟

الان هم رجب وهم کوکب مردن و چرا عزیز جان یعنی همون نرگس با اون دکتره ازدواج نکرد نمدونم چرا دلم میخواست نرگس با اون دکتره  ازدواج میکرد..🥴

راستی فتح الله جریانش چی شد؟ از اخرم برای نرگس تعریف نکرد چرا اینطوری میشه..

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

داستانش خیلی خوب بود ولی چرا اینطوری تموم شد؟الان هم رجب وهم کوکب مردن و چرا عزیز جان یعنی همون نرگس ...

خب نرگس که شوهر داشت طلاق نگرفته بود بعدم اقا بالاسر میخواست چیکار از اون دوتا چه خیری دیده بود که بخواد از این ببینه 

مخصوصا شوهر اولش پیرمرد با هفتاد سال سنش خرفت خجالت نمیکشید با یه دختر بچه ۱۰‌ساله میخوابید شرمه بقرآن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام عزیزمممنون که این داستان رو گذاشتی🙏🌹💖تو این صفحه فک کنم بعضی قسمتها جا افتاده اونجا که رفته ...

سلام قشنگم حق با شماست چند پارتش جا افتاده بود برا چند تا از کاربرا لینک کامل داستان گذاشتم

https://www.zibakade.com/Topics/%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b9%d8%b2%db%8c%d8%b2-%d8%ac%d8%a7%d9%86--TP24239-IX1/

این لینکشه خدمت شما 🙏🏻🌱

عزیزم کاش کتاب میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دو کبوکی بخورم رو بذارید.من دسترسی بهش ندارم ولی تعریفشو ...

سلام قشنگم ممنون از پیشنهاد تون ، سعی میکنم در اولین فرصت بخونمش و اگر مناسب بود حتما تاپیکی راجب بهش میزنم🙏🏻🌱

سلام قشنگم ممنون از پیشنهاد تون ، سعی میکنم در اولین فرصت بخونمش و اگر مناسب بود حتما تاپیکی راجب به ...

ممنون اگر بذارید ثواب میکنید منم دنبالشم فرصت ندارم برم بیرون بخرم