2777
2789
عنوان

برای همیشه قیدش رو زدم ...........😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 117922 بازدید | 1167 پست

من یه چیزی که از این داستان به ذهنم خطور کرد این بود که اگر آدم با خانواده همسرش مشکلی نداره باید بهشون نزدیک بشه.خیلی از کارها که توی خانواده قبیح هستن وقتی ازشون دور میشیم قبحشون کمتر میشه و چارچوب ها میشکنه.اگر عزیزجون به بهانه علاقه ای که به خان باجی داشت مرتب در رفت و آمد باهاشون بود شاید احتمال وقوع این اتفاق کمتر بود.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون فاطیما جان بلاخره تمومش کردم ولی خیلی آبکی بود به پای آقای عزیز من نمیرسید حس کردم بیشترش ساخت ...

سلام قشنگم ، احتمالأ چون داستان واقعی زندگی مادربزرگش بوده براش سخت تر بوده نگراشش ولی از نوع نوشته اش مشخصه که داستان ایشون بوده گلم . ممنون از وقتی که گذاشتید 🙏🏻🌷

من یه چیزی که از این داستان به ذهنم خطور کرد این بود که اگر آدم با خانواده همسرش مشکلی نداره باید به ...

سلام گلم چه نقطه نظرات جالبی ؛ ممنون از همراهی و نقطه نظرات قشنگت مهربونم 🙏🏻🌷

خیلی قشنگ بود مرسیفقط من فکردم بعده مرگ کوکب بازم داسنان ادامه داره اوس عباس فکردم میاد و اشتی میشه. ...

اره آخر داستان منم انتظار همچین چیزی نداشتم گلم🌷 ممنون از همراهیت قشنگم 🌱