2777
2789
عنوان

برای همیشه قیدش رو زدم ...........😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 117920 بازدید | 1167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم داستان عزیز جان کامله ؟چون احساس میکنم از اونجایی دعوت شده بودن بعدش یه دفعه کوکب رو داشت

نه گلم یه قسمتش پرش داشت برا بعضی عزیزان لینک کامل داستان ارسال کردم ‌

https://www.zibakade.com/Topics/%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%85--TP24121-IX14/

لینکش خدمت شما 

خب نرگس که شوهر داشت طلاق نگرفته بود بعدم اقا بالاسر میخواست چیکار از اون دوتا چه خیری دیده بود که ب ...

اره درسته ... ولی کوکب چرا اینطوری مرد اخه؟!

راستی بر اساس داستان واقعیه؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

احساس می کردم کنار مادرم نشستم ... او بوی مادرم رو می داد ... مهربون و نرم … و مثل آب زلال …خیلی دوس ...

اونموقع که عقد کردن اولای پاییز بود چهارماه بعدش میشه اول زمستون چطور بوی کل محمدی میداد باغ پر گل بوده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

صبح که همه اومدن , همه چیز حاضر بود ... عمه نیره با هشت تا بچه اش , عمه ملیحه با چهار تا و بچه های ع ...

دستت دردنکنه قشنگ بود فقط دیگه ننوشت اوس عباس ونرگس دیگه هیچوقت بهم رجوع نکردن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دستت دردنکنه قشنگ بود فقط دیگه ننوشت اوس عباس ونرگس دیگه هیچوقت بهم رجوع نکردن

سلام گلم ممنون از همراهیت🌷 ، نمیدونم به نظرمنم تهش خوب تمام نکرد نیاز به توضیح بیشتری داشته