2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیاااان لطفااااااا

101 بازدید | 10 پست

من الان دو سه روزه خارش واژن دارم اولش کم بود ولی انقدر خاروندم شدید شده دارم میمیرم😭😭😭

دوران عقدم ولی باکرم پماد و اینا میتونم استفاده کنم ضرر نداره؟؟😭😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول دکتر

دوم شیاف عسل طبیعی(حتما طبیعی)عفونتو ازبین میبره

عنبرنسارا دود دادن هم خوبه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو سرکه سفید بشین پونه دم کن بخور یا عرقشو بگیر 

قرص مترانیدازول هم خوب هستش نسخه ازاد میتونی از داروخانه بگیری

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

عنبرنسا روزی سه بار زیاد دود کن واژنت قشنگ رو دود مستقیمش بگیره ممکن یکم بسوزه ولی سریع خوب میکنه  

پماد کلوتریمازول بگیر فقط از رو واژنت چرب کن 

قرص آزیترومایسین بگیر بخور. آب زیاد بخور 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️

تو درس تنظیم خانواده اون موقع ها تو دانشگاه استاد ما ماما بود می گفت پماد ضدقارچ واژینال رو رو انگشت خالی کنین تپه مانند ، بعد اروم بذارین ورودی واژن خودش میره داخل ، دیگه دست کاری نکنین اصلا بدون هیچ فشار و غیره انگشت و دراز بکشین

میتونی تو آب و جوش شیرین یا آب و سرکه هم بشینی

عجب